Bana her şeyi abartıyorsun diyerek duygularımı küçümsüyor, ayrılmışız neden yazdın merak ettim diyorum, her şeyi merak etme diyor, nasıl bu hale geldi anlamadım
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana her şeyi abartıyorsun diyerek duygularımı küçümsüyor, ayrılmışız neden yazdın merak ettim diyorum, her şeyi merak etme diyor, nasıl bu hale geldi anlamadım
günaydın. inanırmısın bilmem ama aslında çoğumuzun size karşı gerçek duyguları bunlar, sıkıyorsunuz bacım sıkıyorsunuz, biz sizin gibi duyguları yücelten canlılar değiliz istisnalar harici biz gayet analog yaşamak isteyen canlılarız sizin gibi derine daldıkça dalmak istemiyoruz merak etmiyoruz, çoğu erkek birbirine hayatları boyunca asla duygusal bi soru sormamıştır, ayrıldığımızda niye ayrıldınız diye bile sorulmaz çoğumuzda çünkü MERAK ETMEYİZ bizi ilgilendirmez. erkek dediğin böyle bişey lütfen hoşuna gitmiyorsa artık hayatına sokup da kendini yorma gerek yok.
Değer vermiyor işte nedeni niçini önemli değil, hala orada mısın diye bakmış sende burdayım ve gel desen gelirim izlenimi vermişsin. Gözünde yeterince basitsin.
Bunu yaşaman seni ne kadar kırmıştır, çok iyi anlıyorum. Bir erkeğin senin hislerini küçümsemesi veya abarttığını söylemesi tamamen kendi yetersizliğiyle alakalı. Kendi suçluluk duygusunu bastırmak ve seni manipüle etmek için bu yöntemi seçiyor.
Senin merakın ve değer verip hissettiklerini paylaşman çok güzel bir şey. Ama o senin hassasiyetini taşıyamayacak kadar olgunlaşmamış maalesef. Sen sınırlarını koyup değerini bildiğinde bu tavırları son bulacak. Sence senin bu kadar güzel seven kalbin, duygularını yok sayan birini gerçekten hak ediyor mu? 💖🥺
Cevap
7Cevap
boş ver hiç umurunda olmasın, yazma sakın başka birine yönel o saygı perdesi kalkmış daha yerine gelmez.
Öyle yapıyorum zaten
insanları kullanan eglenen sorumsuz anlayışsız bir tiptir
Seni bu hale sokuyorsa bak kardeşim sen de ne diyeceksin defol git yolun açık olsun
Seni elde etmiş çünkü kullanılıp atılan bir mal olarak görüyor
Her kullanacağı zaman yazar dhaa iyisini bulana kadar
Ben ona cevap yazmiycam
Kullanacağı zaman ilgi gösterip hediye alır
Tamam teşekkür ederim kullanmasına izin vermiycem
Bekaretini bu mu aldı
Seni kendinden uzaklaştırıyor
Hayır tam tersine yazıyor hala
Seni bastırmaya çalışıyor o halde
Burçlarınız ne
Başak ben, oğlak o
Tam da burcuna denk gelimşin