21 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı: kızlara neden güven vermiyor ve çekici gelmiyor olabilirim?

Öncelikle 21 yaşındayım şehir hayatı yaşıyorum çalışıyorum ve sosyalleşmede sorun yaşıyorum şimdi bunu dediğim için aklınıza robot veya asosyallik gelmesin kafa dengi insan bulamıyorum samimi olduğum insanla tam samimi olurum neyse çalışıyorum aklımda planlarım var ama sorun şu bazen çok düşünürüm hayatımda hiç kız olmadı oldu ama sevgili olarak değil max flört acaba çekici mi gelmiyorum yoksa hayat felsefesi olarak realist miyim ve daha önce konuştuğum kızlar genellikle güvensiz olduğumu söylüyorlar güven vermiyor muyum neden acaba vallahi anlamıyorum bacılarım yorum yaparsa iyi olur ve yani yanlış anlaşılmasın mesela erkekle 2 dk samimiyet ile her konuyu konuşabiliyorum ama kızların genelinde hepsinde değil bir yüksekten atma var kendini ve bunlarla edilecek sohbet bulamıyorum her neyse sorularınıza açığım saygı çerçevesinde hanımlar
21 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı: kızlara neden güven vermiyor ve çekici gelmiyor olabilirim?