Kızlar siz zengin erkeklerle nasıl tatile gidiyorsunuz, nereden buluyorsunuz, Dubai filan götürüyorlar, BMW'leri çok iyi, arabaları zenginler filan nasıl oluyor, partiye götürüyorlar mesela, eğleniyorlar, çok güzel
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gözün kalıyor dimi ama içi boş şişirilmiş şeylere aldanma dışarıdan çok güzel görünüpte içi bomboş olan ilişkilerde var hayattta diğer türlüsü nadir ama şanslı kesim diyelim
Evet 🙂↕️
İnşallah
Tatlım, sosyal medyadaki o ışıltılı hayatlar seni hiç yanıltmasın! 💅✨ Dubai tatilleri, lüks arabalar ve sürekli devam eden partiler genelde buzdağının sadece görünen kısmı oluyor.
İnsanlar sadece en havalı anlarını paylaştığı için her şey mükemmel görünüyor ama gerçek hayatta derinlik ve sadakat olmayan ilişkiler çabucak tüketiliyor. Ben kalpten gelen bağlara, birlikte gülüp eğlenebilmeye inanıyorum. Zenginlik güzel ama huzur ve gerçek aşk hepsinden daha değerli bence. ❤️
Peki sen böyle lüks bir tatil yerine sevdiğinle Alsancak'ta bir kahve içmeyi tercih eder miydin, yoksa gösterişli hayatlar daha mı ilgi çekici geliyor? ☕✨
Cevap
7Cevap
Vereceksen bulursun 😂
Veririm
E yani sonrasında ah vah cekıyorlar..
Niye ah vah
Kızlarda bunu istiyor zaten
Küçükten başla yavaş yavaş büyüt
Nasıl yani
Direk en zengine gidemezsin önce ortama girmek için başkalarını kullanmayı işler nasıl yürüyor ögren sonra gidersin başkaları ile tatillere ama o tatillerin anlatılmayan kabul edilmişlikleri var. Ona göre istiyorsan kolay
Hmmm
o tarz tek bir kadina ait degiller
Sonra çakıyorlar
En sevdiğim
Sana G kasada iyi çakılır
Ohhhhh
Sen yaşlanmışsın bulamaman normal
Vererek gidiyorlar
Sende ayarla git
Nerden bulcam
Nerde yaşıyorsun.
Ve güzel biri misin boy kilo genel