Sevgiliden gelen mesaja dk cevap verme isteği ama onlar bekletmeyi nasıl beceriyorlar biz neden onlar gibi olamıyoruz meşgul olamıyoruz😑🤦🏻♀️🙄
2 ay
Sevgiliden gelen mesaja dk cevap verme isteği ama onlar bekletmeyi nasıl beceriyorlar biz neden onlar gibi olamıyoruz meşgul olamıyoruz😑🤦🏻♀️🙄
Cevap
5Cevap
Bizde aynı şeyi kızlar nasıl yapıyor diye merak ediyoruz
Ben şahsen duşmanımda olsa bekletemıyorum 😑
Bize bekletenler denk geliyor demek ki
Ya benımkısı benı terk ettı gerı geldı ama ona rağmen ağırdan alıyor delırıcem😂🤦🏻♀️
Sende tut kendini ağırdan al bence
Alıyorum zaten senı affetmem ıcın benı ektılemen lazım dedım sürpriz vs
Yani beklenti yüksek belli oldu resim istiyor anladığım kadarıyla
Hayır resım ıstemıyor genel olarak aftmem ıcın dişarda bır surpırz bır özür falan yemek olur pıcnıc olur vs
O kadar ise kolay be ısmarla bi tavuk döner olsun bitsin
Hayır ben degıl o bana bırsey yapması lazım 🤦🏻♀️ayrıca bır tavuk durumlede olmaz
Hee o zaman başka bence tavuk dünyasına götürsün seni
Biz Türkiye’de yaşamıyoruz ayrıca restoran çok basit kendi bir şeyler için çabalaması gerekiyor dışarda bırsey cıcekle alması bir şeyler hazırlaması emek sarf etmesi yani
Bence çokta zorlama ya tamam çiçek olur da dışarda ne hazırlasın adam
Savunma bana şunu dört yıl sonra geri geldi boş çiçekli hallolur mu zamanında çok şey hazırladı ıstede yıne yapar
Ne yaptı zamanında
Bence çiçek çikolata alıp gelip seni istesin
Çiçek falan alıyordu yani ya da ne bileyim kahvaltı salonundan hazırlanıp paket halinde kahvaltı yapıyorduk dışarıda
Ama sence yapar mı yanı çaba gosterır mı? Sen olsan yapar mıydın? Bır kışıyı gerı kazanmak ıcın
Yapar umarım ya aranız düzelir inşallah
Valla dört yıl diyorsun biraz tereddüt etmedim değil şimdi geri döndüyse yapması gerek bence
Bakalım dedı gerısı sende daha ne dım, benim hayatım düzgün bir şekilde devam ediyor işim var gücüm var araban var kendisi de sorumlu bir şekilde yanıma geldi kaza yapmış arabası pertmiş şu an işsiz yanı bana mühtac gıbı bırde sıkıntılı durumda🤦🏻♀️
Tabii ki afedersin köpek gibi yapmak zorunda
Hatta içimden o bana o süprizi Hazırlayana kadar onunla konusasim gelmıyor öyle mi desem ona?
Demeden direk uygula ama dediğin durumda sanki menfaati için geri gelmiş gibi hissettim o durumunu düzeltsin gene ayrılır
Demeden direkt duygular derken? Ya bu ailesi beni istemedi diye terk etmişti şu anda ailesinin adına benden özür diledi ve ailemden gizli hala seninle görüşmek istiyorum dedı seni hayatımdan çıkarttığım günden beri hayatıma hep ters gitti dedi
O sürprizi yapana kadar çok iletişim halinde olma gerektiği kadar ol
Ailesi istemiyorsa ümit bağlama gene olmaz o senle gizli saklı görüşüp gidip başlası ile evlenecek muhtemeln
Ya da şey diyeceğim açık açık ben bir karar aldım sen bana onu Hazırlayana kadar konuşmayalım olur mu desem? Olur mu?
Ona kalırsan benım aılemde onu ıstemedı, ben aılemın rızasını almadan senınle evlenmek istiyorum dedı o zamanlar yaşi 21 şu an 25 cunkı
O dediğin olur bak
Ailesinin rızası olmadan evlenme sakın mutsuz olursun
Öyle mi söyleyeyim o zaman harekete geçer mi sence
Ben bu fikre pek inanmıyorum zaten ailesi bizi bozdu aile olmadan da hayat oluyor geçersiz ön yargılardan dolayı işimiz olmadı belki evlenirsek mutlu olursak ailelerde aklını başına alır çünkü zaten şu an ikimizde kendi ailemizde mutlu değiliz ikimiz de sevgisiz büyüdük aılerımızde
Aile yapısını bilmem orası sizin bileceğiniz bir durum
O nanq nasıl davranırsa bende o şekilde anında cevaplarim. Bu saygıddir
Bütün kızları ve erkekleri aynı gruba alma
Mesela yanı
Erkeklerin de çoğu aynı dk cvp verip kızlar cvp vermiyor onu napcaz
Bekleten daha fazla bekletirim. Hiç acımam.
Yanı haklısın kımsenın peşinden koşulmaz dımı
Bi de sanki telefon başında kendisinden mesaj beklemekten başka işim yokmuş gibi algilamamali. Değerin kalmaz.
Ben çok öyleyim işte 😑bunu nasıl yenebılırım
Yanıt vermemekten keyif alarak, kivrandirarak.
Bende artık onun bıldırımlerını sesıze alıyorum afedersın bıraz aptalım cunkı hemen yazaşım gelıyor veya kendımı zorla kontrol ediyorum 🤦🏻♀️
Değişmen lazım. Oynar seninle.
Böyle olduğumdan haberi yok yok yınede bekletıyorum kendımı meşgul kılıyorum
Olmayin ne gerek var 😂
Ama sız ağırdan almayı seviyorsunuz
Yo anında yazarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his tam “telefondan uzak duracağım” deyip yine bildirim bekleme modu gibi 😅💌 Biz genelde duyguyu daha yoğun yaşıyoruz, heyecan basıyor, hemen yazmak istiyoruz. Bazı kızlar da “cool görünme”, “değerimi bilsin” kafasında bekletmeyi seçiyor 🙃
Aslında ikisi de abartılınca sağlıklı değil. Senin kalbin nasıl rahat ediyorsa öyle yazman en güzeli. Sen daha çok anında mı dönersin, yoksa biraz bekletmeye çalışıyor musun? 💭💕