Akrep burcu Kadın'ları yorumlarsanız sevinirim?

Merhabalar öncelikle 2 yıllık ilişkimi 8 gün önce bitirmek durumunda kaldım.
Başta kız arkadaşım tüm her şeyi konuştu, benle aynı şekilde ben de onunla ve sevgili olduk fakat ilk zamanlar her şey çok iyiydi, sonraları günaydın canımlar vs. ler günaydınlara dönüştü, sadece canım cicimler kesildi, sohbet normal ilerliyordu. Sınav süreci, dershane süreci vs. derken stresli dönemidir diye idare ettim fakat 1-2 buluşmadan sonrası hep sallantıya gitti, devamlı geçerli mazeretleri vardı ki müsait olduğu zamanları da geçiştirdi, orası da bir gerçek. Her neyse üstüne çok düştüm, 1 dediğini 2 etmedim ama 1-2 ilgisi alakası ile konuştuğumuzda o da stresliydim farkında değilim dedi ama zamanla gözlemledim, yine aynıydı, yani eskisi gibi değildi hiçbir şey. Bazen araya zaman girince buluşamayınca soğukluk olduğunu dile getiriyordu ama hep adım atan tarafta bendim. En son ben de canım cicim kestim ve bu sefer sanırım sevmiyorum değer vermiyorum olarak düşündü ve o da iyicene kendini geriye çekti ve sadece günaydın, günaydın dışarı çıkıyorum, eve giriyorum'a döndü olay ve en son 7-8 saat yazmadım ve o da dışarıdaydı, eve döndüğünü bildirmedi ve sabah da günaydın mesajı atmadı. Ben de öğle sonu bir metin yazdım ve ayrılmak istediğimi dile getirdim, ilerisi gerisi konuştuk ve hâlâ kabullenmek yerine geçmişin konusunu açıyor vs. derken öyle sallandı, konuşmayı sonlandırıyoruz, uzuyor diyoruz hâlâ bir konu açılıyor, uzadıkça uzuyordu. En son kendine iyi bak diyerek sonlandırdık fakat engelleme, numara silme, sosyal medyadan çıkarma olayı olmadı, konuşmayalı 8-9 gün oldu. Tabii ben arada hikayemde içerken ederken viski vs. resmi paylaşırım, geçenlerde de sözlü paylaşmıştım, o da ona en son aldığım ve çok beğendiği kolye takılıyken resim paylaşmış. Her neyse, hikayelerime devamlı bakar fakat seviyor, değer veriyor olsam da ben bir şeylerin farkına varması için ayrılık mesajı atmış olsam da o da "Sen kararını vermişsin"e çok takılmıştı o gün, sanırım beklemiyordu öyle bir mesaj ve baya alındı, belki de her konuşma sonu yüz yüze konuşuruz diyordum ama "Sen kararını vermişsin, konuşacak bir şey kalmamış" tarzı konuşuyordu. Şu an ne kadar yazmak istesem de bu konumda olmamızın büyük bir nedeni o benim gözümde. O yüzden yazmayı düşünmüyorum. WP son görülmesi hâlen açık ve Instagram'dan tüm hikayelerime bakıyor. Biz erkeklerle siz kadınların kafası çok farklı çalıştığı için özellikle size soruyorum: Hatasının farkına varır mı ve hikayelere bakma sebebi nedir. Kısaca söyle özetleyeyim: El üstünde tutma diye bir tabir vardır ya, her zaman o mutlu olsun diyen taraf bendim ve maddi manevi elimden geleni yapan bendim. Kötü bir insan değil, paracı veya şunu bunu alsın diyen bir insan da değil, aksine mahcup olan birisi, sadece takıntılı birisi.

Akrep burcu Kadın'ları yorumlarsanız sevinirim?