Gmail kutum +99, kızlarla fotoğraflarını atmış kıskandırmak için, çoğunlukla da uzun uzun paragraflar yazmış..
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Ona yazacağın en küçük yazı bile etkileşim demektir onun için yazma sen onun için aşırı zor sindirecegi bir şey yemek gibisin o bunu yedi yıllar gecsede midesine otursanada bunu sindirecek bir şey soylememekte bir cevaptır aslinda
Ama bilmiyorum çok sevdiğini söylüyor çok uzun paragraflar yazıyor
Sadece uzun mesajlar yazıyor diye birine tekrar şans verilmez. İçinde aşk kelimeleri geçen süslü cümleler kurmak, klavyeden birkaç satır fazla yazmak dünyanın en kolay şeyi. Asıl mesele, ilişki elindeyken o özeni ve sevgiyi gösterebilmekti. Kaybetme korkusu başlayınca herkes şair olur, kaçan balık tatlı gelir. Şu an hissettiği şey senin değerinden ziyade kaybettiği kontrolün pişmanlığı Asıl önemli olan barışmak değil, barıştıktan ertesi gün ne olacağı. Bu uzun yazılar seni yeniden kazanmak için yaptığı geçici bir taktik mi, yoksa gerçekten değişti mi? Unutma, seni kazanmak için gösterdiği çaba, seni kaybetmemek için göstereceği çabayla aynı değilse o ilişki yine aynı yere çıkar. Seni gerçekten hak eden biri, değerini anlamak için önce seni kaybetmeyi beklemez
Ya 3 senelik iliskimiz vardı yani ama ders oldu ben uzun uzun ara verdim çok sert davranıyor diye sertlikten kastım trip atıyor küfrediyor kötü davranıyor manasında ama bilmiyorum teşekkürler şu an gerçekten akıllanmış hissediyorum hatta her geldiğimde bunu okicam
Rica ederim, faydası olduysa ne mutlu. 3 yıl az bir zaman değil, hissettiğin kafa karışıklığı çok normal. Ama bak sen kendin söylüyorsun; küfür, kötü muamele ve saygısızlık varmış. Bir insanın gerçek yüzü sinirliyken ve işler kötü giderken ortaya çıkar. Sana değer veren insan ne kadar kızarsa kızsın çizgisini ve saygısını bozmaz. Uzaklaşınca herkes 'akıllandım' der çünkü yalnız kalmak can yakar. Ama önemli olan aynı eve/ilişkiye girince o eski huyun geri gelip gelmeyeceğidir. Sen kendi değerini bilip arkanda durduğun sürece kimse seni değersiz hissettiremez.
direk bas engeli uğraşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O Mail kutunu hemen yavaşça kapatıyorsun aşkom ✨ Bu yapılan tamamen dikkat çekme çabası ve aşırı toksik bir kıskandırma taktiği 💅 Belli ki sende iz bıraktığını sanıp egosunu tatmin etmeye çalışıyor.
Eğer şimdi ona yanıt verirsen, tam olarak istediği şeyi vermiş olacaksın ve bu maillerin sonu asla gelmeyecek. Kendine değer ver ve bu tuzağa düşme 💖 Sence de onu sessizliğinle çıldırtmak en büyük cevap değil mi? ☕✨
Bilmiyorum
Kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum bebeğim ama lütfen enerjini böyle birine harcama, sen çok daha iyilerine layıksın 🥺💖