32 üstü yazmasın bana ya bu bey amca 38 yazıyordu 33 dedi ama o da yaşlı bana göre jdjdkdmd
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

32 üstü yazmasın bana ya bu bey amca 38 yazıyordu 33 dedi ama o da yaşlı bana göre jdjdkdmd
Cevap
18Cevap
38'di birden 33 mü oldu :D vay anasını. Bebiş falan yazmış bir de sjsjs helal kız sana tutumunu beğendim.
Üstelemesi komedi sksjsk
Cok sacma alti yas var sen de yasli sayilirsin o zaman neden öyle saygısızca konuşuyorsun beğenmiyorsan yazma daha iyi
Tamam da ona yasli diyorssun o zaman sen genc sayıyorsun kendini tutarsızlık yapma
Bana görede yaslisin bende seninle konuusmak istemiyorum o zaman susar misin👍🏻
Sus yasli konusma benimle
Sence burada tek sorun yaş mı uslup iletişim tavır adam başlı başına zaten ben sorunluyum diyor. Edep nerede görgü nerede saygı nerede.
Cevaplardım fakat kendinden büyük erkekler seninle iletişim kurmasın istiyormuşsun ya ahahahaha
Haddini bil 3 5 patavatsizin yaptigini genelleme yapma kimin seyindesiniz siz bu ne cahillik bole seyler paylasarak dikkat cekip etkileşim beklemek cok basitlik
Amca fantezin var galiba senin agzindan hiç düşmedigine göre mk seni amcalarda kesmez bencede neyse ;)
böyle lafi sokarlar işte ablasi gizlenerek kac erkege sapiklik yapiyorsundur allah bilir mk
Belkide sende ismail abisin kim bilir la
Ergen level 1
Ya olm bi zktir git hadi yeterince zamanimi caldin ha ayrica engellendin
Tahmin yürüterek birine mesaj atmak nedir ya :D çok komik :D
Ben 25 im 35 ustuyle konusmam ben israrci ve lanet erkekle de asla konusmam
Fizikte fizik olsa bari
Yaşım 32 kurtarıyor muyum 😅😅
Burdan bir sey cikmaz gibi
Henry Cavill hariç yaşlı beğenmiyorum
sen 35 olunca göreceğim seni :D
Sana sığ biri yazar anca.
Yaşlı erkeklerden bende Nefret ediyorum
Neden nefret ediyorsun ki
Basit mesaj kutusunu kapatın
Aslında fiziğin de iyi değilmiş yalan söylemiş
Sen kendi işini çok küçük falan mı sanıyorsun acaba
10 sene sonra yanımdasın maal mısın nasıl baban yaşında oluyorum
Tamam abla
Yolda görsen gider son duzlukteki Arap atı gibi atlarsin. Kız gayet fit ve güzel bir fiziğe sahip bunu beğenmemek için gay olmak lazım
La yalakalık yapma bu kadın maal 27 yaşında hala kendni küçik sanıyor vermez dana mücadele etme
Ben kadınım bey amca. İlgi alanım kadınlar değil zaten
50 yaşına gelmişsin diplomanı bakkaldan mi aldın bu nasıl Türkçe
La vermez Harun abi uğraşma
Hashshhssbsd tm
Aklında olsun Harun abi, madem kadın gibi görünüyorsun kadın gibi davran. Kadınlar kendi aralarında birbirinin rakip olarak görürler bir kadın bir kadını güzel diye övmez bilgin olsun Çok belli etme kendini madem kadın gibi davranacaksın
Bu maal da gelmiş 27 yaşına hala diyorki büyüklerden hoşlanmıyorum
Kadınlar kendilerini rakip olarak görmez siz böyle sanmaya devam edin profilime girersen kadın olduğum apaçık belli. Uzatma
Bu mantıkla sende kadının fiziğini begenmemissin rakip olarak mi gördün o zaman? Kadın mısın shshwiodd
Kadın gibi görünmeye çalışmışsın ama kadınlar hakkında azıcık fikrin bile yok sende ayrı maal sın aamk
Kadın gibi görünmeye çalışmıyorum zaten kadınım. Kadınlar hakkında fikrin senin yok sadece hakaret ve küfür ediyorsun.. anlıyorum psikolojik sorunların var
Ben ölçülere göre olanı söyledim senij gibi yalakalık olsun diye görmediğim halde fiziğin iyi demedim anladın?
50 yaşındasın amca hadi işine bak emekli maaşını çek git spora yazıl tabi nefes nefese kalmaz san. Benden sana daha fazla prim yok cevap vermeyeceğim
Tamam kadın görünümlü erkek
33 amca mı?
Kendinden küçük istiyor musun
olgun erkek daha çok hoşuma gidiyo anlayişli
@Beyzanur246 kaç
Mesaj kutunu kapat
Normaldir
Doğru bulmuyorum ya
Bende kendimden büyük kızlarla anlayabiliyorum hHH
Ben 20yimm
Sg lan
Sanki biz 20 iken cok yuz verdiniz de kasmerler
Esc bu adam michele morrone 35 yasinda sitede herkes ona asik ona ne dicen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görsellere bakınca şok oldum gerçekten. Yaşını gizleyip sonra kıvırmaya çalışması tam bir komedi.
Aramızdaki jenerasyon farkı iletişim kurmayı bile zorlaştırıyor bazen. İnsanların sınırlarına saygı duymayı öğrenmeleri gerekiyor artık. Senin kriterlerin gayet net ve kendini harika savunmuşsun kızım, tavrına bayıldım.
Kendi yaşına yakın, enerjine ayak uyduracak kişilere odaklanmak en doğrusu. Peki sen genelde sana yazan bu tarz tipleri direk engelliyor musun yoksa böyle cevap verip eğleniyor musun? ✨💖💅