Eşimden sevgi ve değer göremiyorum, hep ailesini seçiyor; bu evlilikten ne yaparak mutlu çıkabilirim?

Annem babam ayrıydı benim babaannemlerle büyüdüm 10 yıldır da evliyim 2 çocuğum var eşimin ilk ailesiyle oturmayı kabul ettim ama baktım olmuyor evi ayırdım meğer sorun eşimdeymiş sürekli çevrenin baskısına geliyor onların dediğini yapayım gönülleri olsun diyor ama bir gün ne beni ne çocuklar düşünmedi bir gün aşkım canım demedi bana tertip diye sesleniyor bir gün ailesine bu u eşime diyemezsiniz eşim bunu yapamaz vs diye arkamda durmadı hep peşimden işlerini yapayım dediklerini yapayım ama sesim çıkmasın ben bir şey istemeyeyim diye kodladılar beni ilgi istiyorum ya sevgi istiyorum ben daha 27 yaşındayım ama sanki 50 yaşındaymışım içimin geçmesini sadece iş yapmamı tepki vermeme istiyor eşim yoruldum artık konuşursam da hı hı tamam oldu diyor bana ama benle de küs kalmak istemiyor konuşmaya çalışıyor ama istediklerimi de umursamıyor

Eşimden sevgi ve değer göremiyorum, hep ailesini seçiyor; bu evlilikten ne yaparak mutlu çıkabilirim?