Karakteri, zekası çok iyi ama kilolu biriyle sevgili olur muydunuz, kilo sizin için ne kadar önemli?

Biriyle tanıştım; karakteri, zekâsı, kültür düzeyi ve yüzü iyi. Ama boydan görünce kilolu olduğunu gördüm. Yani zayıflasa bayağı yakışıklı olabilecek yüzü var, bu hâliyle bile yakışıklı ama yine de bir anda soğudum ondan. Kafa dengi biri, kitaplarla haşır neşir, çok da karakterli; öyle yedekte birini bekletecek ve başkasına bakacak bir tip değil, dışarı çıkarken ve ne sebeple çıktığını bile haber ediyor, bana hiç kıyamıyor ve çok seviyor.

Ama dediğim gibi kilolu. Yani ciddi bir kilosu yok ama yine de kilolu. Aşağıya yapay zekâya yaptırdığım örnek görsel bırakıyorum, sadece kilosunu anlayın diye.

Siz olsanız sevgili olur muydunuz yoksa kilo sizin için önemli mi?

Karakteri, zekası çok iyi ama kilolu biriyle sevgili olur muydunuz, kilo sizin için ne kadar önemli?

Merak edip zayıflattım, zayıflayınca böyle oluyormuş

Her neyse, siz olsanız sevgili olur muydunuz?

Olurdum
Olmazdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: