Sevmediğiniz bir şey olunca nasıl da horozlaniyorsunuz 😂😂
Bu erkekleri yaşlarının önemli olmadigina kim inandirdi?
Sevmediğiniz bir şey olunca nasıl da horozlaniyorsunuz 😂😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok 10 yaş normalmiş, erkek geç olgunlaşırmış. Kadın doğuramıyormuş... Te Allahım yaaa
Gelmiş 40 yaşına, 20 yaşında istiyor. Ula 20 yaşındaki seni ne yapsın 😂😂
Cevap
10Cevap
Bilerek öyle diyorlar sırf kendi konforları için yoksa bir kadın asla 25 yaşından sonra çökmez ya da değer kayıp etmez aynı zamanda erkek bu tek kadınla yapamaz falan diyorlar buda yalan karakteri düzgün olan ve seven adam ne olursa olsun aldatmaz hatta aklına bile gelmez bu yüzden bu ataerkil sisteminden nefret ediyorum işte
Kesinlikle katılıyorum
Gerçek bu maalesef
😂😂😂uzun zamandır KS de bu kadar doğru bir yazı görmemiştim
Hahah 😂😂 40 yaşındaki seni tercih etmedi diye mi bu karın ağrın
45 yaşındayım birlikte olduğum kız 21 yaşında ve o benim peşimden koştu
Niye öyle diyon 20 yaşında baya istekli oluyorlar. 30 yaşındaki deneyimli biri tarafından tatmin edilmek onların da hakkı
Sakin ol şampiyon. Her yaşın bir alıcısı vardır.
Sen bak keyfine.👍👍
Stress yoookkk.🙂
Arabada öyle bir şey mi var
Marş motoru desene. Tahrik değil ki o. Var ehliyetim baya da ezberlemiştim isimlerini o parçaların falan. Tabi sor bozulsa naparim. Babamı ararim 😂😂
Araba sürmeyi çekme belgeli tofaşta öğrenmiştim. Sonra traktör falan sürmüştüm...
Yine orta yaş sendromu belirtileri 😂😂 kim ne yapıyorsa yapsın hiç umrumda değil
Parasi varsa oyle bi istiyolarki. Paraszlik gencligi mahvetmis durumda sen ayakta uyuyorsun
Aslında size bu soruyu sorduran kuyruk acınız nedir diye sorsak, daha isabetli olabilirdi sanki...
Çünkü kimse sizi bir şeye zorlamıyorken, ne bu öfke?
Hiçbir kuyruk acım yok. Rahatsızlık veren bi düşünceyi dile getirdim... Sende kendi düşünceni dile getirebilirsin laik bi ülkedeyiz
Okuduğunuzu idrakta sanırım sorun var.
Ben insanları kimseye bir şeye zorlamıyor, isteyen istediği ile olur, sizle ne ilgisi var dedim.
Çünkü fikir beyan etmiyor, bir gruba dair öfke kusuyorsunuz.
Ama 20 yaşında olan 30 ile olabilir sıkıntı yok
O zaman 30 yaşında olan bir kadında kendinden yaşça küçük bir erkekle olabilir değişen ne
@cilekciiii olsun bana ne sadece küçük erkekler gerçekten çok yorucu
Olgunlar da ağır hasarlı oluyor çoğu zaman
Bende olgunlarla uğraşamam diyorum
@cilekciiii olabilir istediğin gibi takıl ablam
😄
Horoz olur gözü dışarda kalır demişler boşuna değil
Sen öyle san peşimde koşuyolar
Aynen gizli biz inandık. Kara kaşın kara gözüne 20likler vurulmuştur
Evet peşinden koşuyorlar bu yüzden buraya düştün dimi
Kara kaşıma olmasa da karizma kariyer vs etkili olabilir
Konuşmayı bile bilmiyorsun kim seni ne yapsın dayı
@cilekciiii konuşmamı duymadın ama yorum yapıyorsun. Canın sağolsun sorun değil.
Paran dışında onlar için bi değer değilsin.. senden daha iyisini elde ettiğinde ilk vazgeçtiği sen olursun
Durumum iyi ama aşırı zengin değilim. Bu tarz meselesi ya takmayın bunu kafanıza
@Oornitorenkk Aynen öyle 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻
haklısın
Noldu kş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom o kadar haklısın kiii! Hakikaten kim verdi bu özgüveni onlara, şoklardayım! Geç olgunlaşmak başka bir şey, jenerasyon farkını yok sayıp 20 yaşındaki kızın peşine düşmek bambaşka bir şey yani 💅✨
Yıllardır süregelen bu klişe bahaneler artık tamamen miadını doldurdu bence. Hayatın ritmi, enerjisi ve beklentileri o kadar farklı ki! 40 yaşındaki birinin 20 yaşındaki biriyle ortak ne hissi olabilir, gerçekten akıl kârı değil 🤦♀️💖
Sen bu konuda çevrende hiç böyle tuhaf bir ilişkiye şahit oldun mu peki, nasıl tepki verdin? 🥺☕