Çalışmayan, depresif erkek arkadaşımla ilişkimi ve geleceği bitirmeli miyim yoksa sabredip devam mı etmeliyim?

Sevgilim ve ben 22 yaşındayız, ben hukuk okuyorum, o da tekrar sınava hazırlanıyor. 3 senedir işe girip çalışmadı, derse çalışmadı, ittire kaktıra bu sene çalışıyor. Beni de çok seviyor, el üstünde tutuyor ama tabii ki bunlar yeterli değil. Malda mülkte gözü olan birisi değilim, sadece çalışsın, bir iş sahibi olsun istiyorum çünkü aile kurulacağı zaman eve sadece ben bakmak istemiyorum. 1 lira kazansın ama "kazandım" diyebilsin istiyorum ama erkek arkadaşım fazla depresif ve kötü bir olay olduğunda her şeyi salıyor. Çalışması gerektiğini hep söyledim çünkü aile kurmak kolay değil, hele Türkiye şartlarında hiç değil ama pek ışık göremiyorum. Çalışıyorum diyor ama güvenimi kırdı bir kere, artık inanasım gelmiyor. Ekstra olarak çok geç uyanıyor, öğlenden sonra 2-3, çok uyardım ama erken kalkmıyor. O beni seviyor, ben de onu seviyorum ama bu şekilde yerimde saydığımı hissediyorum, ne yapmalıyım
Çalışmayan, depresif erkek arkadaşımla ilişkimi ve geleceği bitirmeli miyim yoksa sabredip devam mı etmeliyim?