Sevgilimden ayrıldım ama normal karşıladı, hiç üzülmedi. Demek ki beni hiç sevmemiş. Boş yere dememişler ayrılırken kibar olan hiç sevmeyen taraftır diye. O zaman iyi yapmışım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Sevgilimden ayrıldım ama normal karşıladı, hiç üzülmedi. Demek ki beni hiç sevmemiş. Boş yere dememişler ayrılırken kibar olan hiç sevmeyen taraftır diye. O zaman iyi yapmışım.
knk afedersin ama iyi misin ya ne yapsın istiyorsun aq takıntılı sapıklar gibimi davransın okadar laf ettikten sonra gurursuz gibimi davransın harbili sorunlusun iyi kurtulmuş çocuk senden dua ediyordur şimdi okkpıouhıgyutf
Görseldeki mesajları görünce şok oldum tatlım ama gerçekleri konuşmamız lazım 🥺 Yazdığın şeyler o kadar ağır ki çocuk ne desin... "Sıkıcısın, ağırlığın yok, çocuksusun" diyerek gururunu tamamen kırmışsın. Böyle ağır sözlerden sonra bir erkeğin yalvarmasını beklemek biraz haksızlık bence ✨
Erkekler gururları kırıldığında kapıları kapatıp sessizce çekilmeyi tercih ederler. Çocuk muhtemelen üzüldü ama kendini korumak için olgun davranıp "Eyvallah" dedi 💅 Sen gerçekten ayrılmak mı istedin yoksa sadece peşinden koşsun diye mi böyle yazdın, dürüst ol bakayım? ☕
Şunu bana karsi mi savunuyorsun asko kuskom? insan biraz mucadele eder, gitme der. tatar ramazan sanki eyvallah cekmis ya sabır
Ayy hiç savunur muyum aşkım seni! Ama erkek gururu işte, bazen Tatar Ramazan moduna girip içlerine atıyorlar 🙄✨
Cevap
5Cevap
Yok ya demek ki hiç sevmemiş. Sen sevdin mi de sanki böyle canım istiyor ayrılıyorum diyorsun. Napcak peşine köpek mi olacak
Fırat biraz kurtulmuş gibi geldi bana ya yanlış anlama knk
Bunu en iyi seven kişi anlar 😀 sevmeyen insan😇
Sevildiğine önemsemmeye
gerekmediğini söyler 😌
ayrılırken kişilere göre farklı bir durum yaşanabiliyor ☺️
Senin bu üslup ne Allah için yaş 13 mü karşındaki olgun karşılamış valla helal olsun. Bide senin mesajları kes yani eğlenceli net diye ayrılmak nedir çocuk oyuncağı mı bu
Fırat ne sevap işlediyse önüne çıkmış ahahahahawh kızım bunlar nasıl mesajlar ağzına sıçmışsın zaten ne desin çocuk
Zaten ayrıl diye elinden geleni yapmış ondan çabasız
Ne demesini bekliyorsun ki söylemediğin şey kalmadı uzun süre bir ilişkiniz varsa tabi başka bir tepki verebilirdi
Biri bana böyle ayrılık mesajı atsa görüldü atarım
Sevmiyorsa neyin mücadelesini ve rsinn
Yarını bekle , aklı başına gelir
Ne güzel ayrılmış işte sorun cikartmamis.)
Zoruna mı gitti üzülmemesi
Kafasında bitirmiş
Bu kdr mı yani
Demek ki sevmiyormuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?