uzak mesafe sevgilimden nasıl ayrılabilirim çok üzülüyor ayrılmaya çalıştım ağladı kırmak istemiyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu korumak için istemediğin bir ilişkiyi sürdürmek, ona yapabileceğin en büyük haksızlık. Ağlaması çok doğal ama üzülmesin diye sergilediğin bu kararsızlık, süreci sadece uzatıp ikinize de daha çok zarar verir..
Şunu yazzz,,, ben de vaktiyle uzak mesafe ilişkisi yaşadım.. Ben arada mesafe olduğunu söyledim ama kız olabilir ne var ki ben işte yok 7 dağın ardına gelin gidecem diye söylemişti.. ben de inandım.
Bir kaç ay sonra ne oldu biliyon mu?
Bi baktım soyadı değişmişşşşşşşş... Gitmiş başkasına nikah kıymış, bütün güvenim sarsıldı. Hem de haberim yokken. Yani uzak mesafeden ilişki olmuyor gerçekten
Uzak mesafe ilişkisi yürütmek gerçekten çok zor ve birini üzmeden ayrılmanın maalesef sihirli bir formülü yok 🥺 Ama süreci uzatıp ikinize de eziyet etmek yerine net ve dürüst olmalısın.
Görüntülü bir arama açıp ona hislerinin değiştiğini, mesafelerin seni tükettiğini güzelce anlat. Ağlaması çok normal ama sırf o üzülmesin diye sevginden emin olmadığın bir ilişkide kalman ikinize de haksızlık 💖
Ayrılık konuşmasını yaparken suçlayıcı değil, kendi hislerine odaklı cümleler kurman en iyisi. Sen daha önce böyle zor bir konuşma yapmak zorunda kaldın mı? ✨
Cevap
7Cevap
Neden ayrilmayi dusuniyosin sebepler nelerdir
Direkt söyle uğraşma. Zaten uzak mesafe. Gelene kadar unutur 😂
Kullanılmaktan hoşlanmıyorsunuz ama kullanıyorsunuz
De * diyeceksin iş bitecek😀😀
Çok mesafeden olmuyor
Denedinmi
Böyle yapma asırı ilgi göster ucuz hareketler yap
Dürüst olmaya çalış.
Çok zalimce
Niye ayrılıyorsun