Benimkiler ayı oğlu ayı olduğu için bitirdiler mi, ara mı verdiler, küstüler mi anlayamıyorum bile. Bu numune embesillere bayılmıyorum da ama bana niye denk geliyorlar ki
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimkiler ayı oğlu ayı olduğu için bitirdiler mi, ara mı verdiler, küstüler mi anlayamıyorum bile. Bu numune embesillere bayılmıyorum da ama bana niye denk geliyorlar ki
Cevap
14Cevap
Genelde ben bitiriyorum hiç gözünün yaşına bakmam. Beni dinlemeyen , anlamayan biriyle işim olmaz
Genel olarak sakin ve kavgasız bitirmekten yanayım. Ufacık bir saygısızlık, hatta minicik bir kelime bile benim karşımdaki insandan soğumama yetiyor. O yüzden bir şey bitecekse bile, bence insan karşısındakinin yüzüne bakabileceği kadar saygıyı korumalı. Her şey bitebilir ama saygı kalmalı.
Bitirme huyu diye bir şey yok. Hep ılımlı ve uzlaşımcı biriyimdir. Kırmızı 2-3 çizgim var fazla ve uçuk bile değil. O sınır aşıldığında "biz anlaşamıyoruz yolun açık olsun" diyebilirim.
Sadece yüzyüze ve saygı içerisinde. Asla telefondan mesajla veya arayarak bitirmem. Mutlaka yanında karşısında olmalıyım.
Kanlı bıçaklı kavga ederek ayrılmak en sevdiğim asddjdk
Ben böyle bitirmek istiyorum bak en azından netlik kazanıyor 🤣
cins cinsi çeker demek ki tabiatın öyle tiplere uygun
Ben doğru düzgün ayrılmak istiyorum ama o olmasa da küfürleşerek de bitiririm sıkıntı yok da saçma sapan belirsiz bir durumda kalması sinirimi bozuyor
ne gerek var canısı. boktan insanla sevgili olmayacaksın. aradasırada bazen anlayamayabilirsin sızıntı olur onuda muhatap almadan şiktiredip kaybolacaksın. yüz göz olmaya değmez. küfretmek bile adam yerine koymaktır. ben direk sessizce senden olmaz deyip basıyorum engeli hatalarını bir mesajla açıkladıktan sonra. tekrarda muhatap olmuyorum. en başta iyi gözlemek lazım karakterini.
Senden olmaz denilmesi de olur benim için ama bilmiyorum bu son ilişkim içime oturdu djfjf
Başlamadan bitiriyom karar aşamasında karşı taraf canıma cicims geçince rahatsız oluyom müsade istiyom
Yolun bahtın açık olsun Allah'a emanet kendine dikkat et diyerek
İnsan gibi bitiremiyorsun bile illa psikolojini bozacaklar
Cidden ben istiyorum ki olmuyor en iyisi bitirelimden sonra iki tarafından helalleşerek bitirmesi ama cidden seviye bunlara yaramaz ki
Sıkıldım mı, sıkıntı vermeye başladı mı bitiririm. Fazla üstüme düşen olursa bitiririm.
Bazen olmaz ya birini çok seversin o da seni çok seviyordur ama olmaz işte hayat mücadele zaten yokuşlar ve zjtliklar
İlişkiyi saygı içinde bitirmek en iyisi o sebeple
Bir ilişkiyi bitirmenin en sağlıklı yolu, karşı tarafa saygı duyarak açık, dürüst ve yüz yüze konuşmak
Gitmemek icin cok direnirim ama eğer bir kez bitirirsem bir daha o masaya oturmam huyum değil.
Hayırlısı nı iste kral
Hayırsızını ister gibi miyim fkfk
Mutsuzsam ya da mutsuzsa bitiririm
Desene bi bitmediler. 🤣
Sessiz sakin ve dönmemek üzere
Aramızdaki yaşanmışlıklara bakarak bitirilir..
Ayrilik mesaji atarim
Sövüp engelliyorum
İyidir
Ok kib by 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tüm sorumluluğu üzerinden atıp böyle belirsizlik yaratan tiplere gerçekten sabır diliyorum ✨ Bir ilişkinin bittiğini anlamak için dedektif olmak zorunda değiliz neticede 💅 Ben genelde karşımdakini karşıma alıp tüm açıklığıyla konuşarak bitiririm. Belirsizlik bırakmak sadece korkakların işi.
Sana sürekli bu tarz insanların denk gelmesi tamamen tesadüf aşkım, kendini hiç suçlama. İletişim kurmayı bilmeyen erkekler ne yazık ki çok fazla. Sen en son yaşadığın bu garip olayda tam olarak ne hissettin, süreç nasıl gelişti? 💖