Evlenenlerin geneli lisede ya da üniversitede bulmuş gerçekten iyi erkekler o yaşlarda ciddi ilişki yapmış şimdi yaşıtım erkeklerin çoğu takılmak istiyor hatta 30 yaş erkekler bile takılmak istiyor
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenenlerin geneli lisede ya da üniversitede bulmuş gerçekten iyi erkekler o yaşlarda ciddi ilişki yapmış şimdi yaşıtım erkeklerin çoğu takılmak istiyor hatta 30 yaş erkekler bile takılmak istiyor
Merhaba. Öncelikle erkekler eğer evlilik düşünüyorlarsa 18-35 yaş arası kadınlarda bakireliğe önem veriyorlar, bunun yanı sıra ülkede ekonomik kriz de olunca çoğu kişi evlenilecek erkekten eğlenilecek erkek formuna evriliyor maalesef. 18 yaşındayken 22 yaşına gelince bakire bir kadınla evlenirim diyen adam 22 yaşına gelince ülkedeki ekonomik krizi görüp evlilik fikrine karşı uzaklaşmaya başlıyor.
Çoğu benzer düşüncede olmasının sebebi seninle aynı düşünüyor olmaları yani çok ciddi ilişki insanı olduguna kanaat getiremediklerinden veya artık ağzı yandığı içindir geçmişte. Haliyle biraz salmış olma ihtimali oldugu içindir. Günümüzde her şey çok yüzeysel oldugu için artık kimse ciddiyet aramıyor bunu bulmak zor evet.
Yani doğal akışı bu diğer türlü evlilik meraklısı bir kız gibi görünmekten öteye gidemezsin evlenmek için evlenmek sence absürt olmaz mı evlenmek istiyorum o yüzden biri ile birlikte ciddi ilişki kurmak niyetim dersen bu dışardan daha komik görünmez mi. İlişki dediğin kendi doğalında akar zaten güven olusursa zamanla o sevgi ile birlikte fikrin de değişir. Önemli olan doğru insanı bulmak
İnsanlar çoğu zaman vitrin gibi davranır o ilk olay aklı ile karakteri ile değil de daha böyle yüzeysel konularda biraz kendi reklamını yapmaya çalıştıgı için yapmacık kaçabiliyor bu da itiyordur normal bu yani kafanın uydugu öyle kasmadan rahat oldugun birileri çıktıgında zaten düşüncen değişir
Tavrın yaklaşımın yanlış kimse yerinde saymıyor hayatta gelişime açık olsun dersen bunu anlarım ama saçma koşullar şartlar vs sunar karşı tarafa gidersen karşı tarafta burnu yamuk saçı kısa bilmem şurası büyük diye sana kulp bulur iki güne kapıya koyar :D Bu öyle bir şey değil. Gelişim dediğin akıl ile bakış ile olur. Zanaat kanaat ile gelir ez cümle.
Sunmana gerek yok bunu dile de getirmene gerek yok nitekim yüz insanın aynası. Bir tavrından veya halinde sözünden karşı taraf zaten bunu bir şekilde sezerse tavrı da değişir. Yani bu aşırı kasma hali seni de karşındakini de senden soğutur. Kimse öyle elinde kalem üzerinde full takım gezmez gezmekte istemez arada salar kendini rahat olmak ister gündelik hayatta ikili sohbetlerde sen ama bunun ötesinde bir robot istiyorsun
Mesele donanımlı erkek istemen değil. Duygusal zeka insanı yönden güçlü olması sana tavrı vs hiç birinin önemi olmadan direkt personel alımı yapıyormus gibi kafanda şartlanman nitekim donanımlı insanlar bunun gösterişini yapmaz. Yani sana belki seni denemek için seni yokluyor çoğu. Eli maşalı kasıntı tipler olur ya sürekli her şeyi bildiğini söyler her şeye bir kulp takar eleştiri getirir ama bildiği kendine yetmez. Bu tavır bu şekilde seni lanse eder dışa karşı.
Ez cümle insanı yönden iyi ve güçlü biri ise ve gelişime açık ise karşındaki öyle geri kalan şeyler iki kişinin karşılıklı özverisi ile tamamlanabilir. Senin teşvikinle veya onun ilgisi merakı ile o donanım kazanılabilir. Mesele özünde kısaca tavır insanlık vicdan tavır iyi ahlak bunlar edinilemez ancak donanım dediğin şey kazanılır. Kaldı k donanımlı insanlar dediğim gibi bunun showunu yapmaz aksine ustalıkla bunu bilerek gizler sebebi de aşikardır.
bile derken? o yaşta adam zaten takılmak ister. ben siz kızları anlamıyorum takılmak dururken niye evlenmek isteyelim? mantıklı bi sebebin var mı çözümü başka yerde olmayan?
Lisede veya üniversitede o treni kaçırdık sanıyoruz ama durum gerçekten hiç öyle değil aşkom 💅 Sadece 20'lerin sonuna doğru erkeklerin sorumluluk kaçışları biraz daha görünür oluyor, hepsi bu.
Ciddi ilişki isteyen, ruhunu besleyecek birini arayan o harika adamlar hâlâ var, sadece doğru ortamlarda denk gelmek gerekiyor ✨ Sen kendi kaliteni korudukça o takılmacı tipler elenip gidecek zaten. Peki sen şu an daha çok nerelerde yeni insanlarla tanışıyorsun, biraz anlatsana ☕💖
Cevap
22Cevap
Ya şöyle zaten evlenmek isteyen aklı başında erkekler 25,30 aralığında evleniyor , geri kalan hayatı salmış vaziyette
biraz göze hoş geldiğin için olabilir, gerçi tarzından başta ödün verirsen sonradan sıkıntı problem olur, sıkıntılı bir durum senin için.
kötü değil aksine güzel tabiki, takılmak isteyen erkekler için fırsat olarak düşünülür sadece.
ben ciddi ilişki insanıyım ona da kızlar gelmiyor
Herkes aşkı bacak arasında ve cüzdan da arıyor çünkü
Neden 30 yaş üstü erkeklerin bir ayrıcalığı mı var? Kırıldım amiga
artik ne ahlak ne de namus kaldi evlencek kiz da kalmadi hepsi bozuk rezillik yani kimin ne oldugu belli degil
Ben 30 yaşındayım ciddi ilişki istiyorum
Senin niyetin buysa birbirimizi tanıyalım
Önce tanışalım sonra ciddi olalım
Hep takılmalık kızlar kaldıysa demek ki 😅
Senin söylediğine istinaden genel söyledim. Hep takılmalık erkek kaldıysa hep takılmalık kızlar kalmış demektir.
Benle de hep evlenmek istiyorlar ne hikmetse
Hemcinsleriniz yüzünden
evlenecek erkek kaldı merak etme
Evlenecek kız kalmadı
Senin çevre öyledir
Kimseye güven kalmadı artık
Tam tersi de var
ben arıyorum ama yok
aaa evet
Evlilik işleri zor artık
18 yaşındayken kaptı benim hatun beni
Evet kaldı