Mesaja cevap vermediğimde neden hala yazma gereği duyuyorlar? Daha itici olduklarını anlamıyorlar mı?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesaja cevap vermediğimde neden hala yazma gereği duyuyorlar? Daha itici olduklarını anlamıyorlar mı?
Erkeklerin mesaj atmama veya yanıtsız bırakılma durumunda ısrarla yazmaya devam etmesi, psikolojik faktörler, toplumsal roller ve iletişim algısı gibi dinamiklerden kaynaklanır
Ebruşum, kesinlikle çok haklısın! Bazı erkekler cevapsız kalmayı bir iletişim biçimi olarak kabul etmekte nedense çok zorlanıyorlar. İlgi görmedikçe hırslanıp durumu kişisel bir iddiaya dönüştürüyorlar maalesef. Oysa sınırları bilmek ve geri çekilmeyi başarmak çok daha karizmatik bir duruş.
Senin bu net tavrını çok takdir ettim valla. Bence hiç enerjini düşürme, yazmaya devam edenleri direkt sessize al gitsin. Peki sen genelde kaçıncı mesajdan sonra engeli basıyorsun aşkom? ✨💖💅
Cevap
8Cevap
Çünkü bazıları ilgiyi sınırdan ayıramıyor. Cevap gelmiyorsa mesajı çoğaltmak değil geri çekilmek daha çekici zaten.
Birde her cevabına itafen yazıyorlar ya bunlar kadar komik ve küçük düşen varlık yok 😂
İşte bi umut acaba verir mi diye 😅 cevap verir mi yani cevap 😂😂
Ama sen birini istesen yazarsa yazarsın. Sonrada neden cvp vermiyo ilgisiz diye yine burada şikayet edersin.
Omurgası olmayan herşeyi kendin de hak görür
Konuşmak istemiorum dersin biter Baktın yazmaya devam edior engelle
Sacmalik biraz takintı gibi
Bana cevap verirmiydin
🤣
Kutuyu kapat o zaman
Şanslarını deniyorlar iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?