Erkek arkadaşım bana “hakkını helal et” deyip gitti, veda mı etti yoksa geri döner mi?

Erkek arkadaşımla 2 buçuk yıldır bir ilişkim var, cezası vardı ve kesinleşti. Hemen girmek istemedi, kaçıyordu 2 aydır. Ekim'de gireceğim dedi ve abisi, ben, arkadaşı biliyordu. Evi gece kapıyı çalmışlar polisler, bu açmamış. Ben de dedim, polis de nasıl kırmadı kapıyı diye, anlamadım. O da ayrı bir konu. O da sen şikayet etmişsindir dedi, ne alaka, öyle olsa 2 aydır ederdim, saçmalıyorsun dedim. O da kafam karışık falan, ne yapacağımı bilmiyorum dedi, burada kalamam, başka yere gitmem lazım dedi. Sonra aradı birkaç saat sonra, ben gidiyorum başka yere, o gittiğim yerde internet olmayacak, 1 hafta falan bana ulaşamayacaksın, merak etme, her şey için teşekkür ederim, hakkını helal et dedi. Yani ben de ne alaka, helalülle dedim, yani acıdı içim, veda konuşması gibi. Ne amaçla söyledi onu ya da ne demek istedi, doğru muydu, bir daha aramaz mı, yani iki gündür ağlıyorum, ne düşünmem lazım, arayacak mı sizce 3 gün oldu benim ne düşünmem gerekiyor

Erkek arkadaşım bana “hakkını helal et” deyip gitti, veda mı etti yoksa geri döner mi?