Erkek arkadaşım beddua ederek ayrıldı? Neden?

Sevgilimle 2. Yılımız ikimizde genciz aynı yaştayız (24) ama ben ilişkiye başlarken ciddi olarak başladım evliliğimizide 2025 olarak düşünmüştük. askere gitti bekledim gelince ne künye yaptırdı nede gelir gelmez beni görmeye geldi. Benim tribim yüzünden bir kaç gün sonra görüştük ve annesi boncuklu bilekliklerden yaptırmış ama kendisi ne özledim diye sıkıca sarıldı ne o heves falan yoktu, sanki hergün buluşuyoruz gibi bıkkın duruyordu asker psikolojisi falan dedi geldikten sonra: ailesinin sağlık sorunları vardı taşınma durumları vardı ve bundan dolayı tam 4 ay geçti, yeni işe girdi ve evlenmeyi düşündüğümüz tarihe 8 ay kaldı. bu süreçte ailesi kendilerine 5,5 m ev aldı sonrasında aynı gün içerisinde en iyi robot süpürge, son model kahve makinesi aldılar, diyorum ki bunlar ne zaman sıkacak birikim yapacak ama sevgilimde hep ailem evimizide arabamızı da alacak derdi hep ve bu süreçte istediğim yerden ev ilanları attım fiyatlar 6m falan alırız hallederiz düşünme bunları dedi. birgün gelip çattı ki ailemin bütçesi ne bilmiyorum gecekondu da almazlar ama 3m olabilir dedi bende ama sen başından bana bütçeyi söyleseydin ona göre hayal kurardık bu yaptığın yanlış dedim. O, şu an istediğin gibi uygun alınır ilerde sende bir şeyler katarsın iyisini alırız dedi. bende ben ne katabilirim iyisi olsun tekrar nasıl alırız baştan söylemeliydin deyince, Olmuyor işte bizden, yapamıyoruz gibi her sıkıya gelince aynı cümleleri söyledi ve ayrıldı ben ona yuva sandığın yer başına yıkılsın ki beni anla dedim sonra başladı bana beddua etmeye ama öyle böyle değil çoluk çocuğundan çıksın kirayı bile çıkarama kıt kanaat geçin senin derdin sevgi değilmiş paraymış gibi sövdü. Gerçekten onu sevmesem bu kadar çabalamazdım bu ilişki için. Kusura bakmayın çok uzun oldu ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım beddua ederek ayrıldı? Neden?