Sevgilimle 2. Yılımız ikimizde genciz aynı yaştayız (24) ama ben ilişkiye başlarken ciddi olarak başladım evliliğimizide 2025 olarak düşünmüştük. askere gitti bekledim gelince ne künye yaptırdı nede gelir gelmez beni görmeye geldi. Benim tribim yüzünden bir kaç gün sonra görüştük ve annesi boncuklu bilekliklerden yaptırmış ama kendisi ne özledim diye sıkıca sarıldı ne o heves falan yoktu, sanki hergün buluşuyoruz gibi bıkkın duruyordu asker psikolojisi falan dedi geldikten sonra: ailesinin sağlık sorunları vardı taşınma durumları vardı ve bundan dolayı tam 4 ay geçti, yeni işe girdi ve evlenmeyi düşündüğümüz tarihe 8 ay kaldı. bu süreçte ailesi kendilerine 5,5 m ev aldı sonrasında aynı gün içerisinde en iyi robot süpürge, son model kahve makinesi aldılar, diyorum ki bunlar ne zaman sıkacak birikim yapacak ama sevgilimde hep ailem evimizide arabamızı da alacak derdi hep ve bu süreçte istediğim yerden ev ilanları attım fiyatlar 6m falan alırız hallederiz düşünme bunları dedi. birgün gelip çattı ki ailemin bütçesi ne bilmiyorum gecekondu da almazlar ama 3m olabilir dedi bende ama sen başından bana bütçeyi söyleseydin ona göre hayal kurardık bu yaptığın yanlış dedim. O, şu an istediğin gibi uygun alınır ilerde sende bir şeyler katarsın iyisini alırız dedi. bende ben ne katabilirim iyisi olsun tekrar nasıl alırız baştan söylemeliydin deyince, Olmuyor işte bizden, yapamıyoruz gibi her sıkıya gelince aynı cümleleri söyledi ve ayrıldı ben ona yuva sandığın yer başına yıkılsın ki beni anla dedim sonra başladı bana beddua etmeye ama öyle böyle değil çoluk çocuğundan çıksın kirayı bile çıkarama kıt kanaat geçin senin derdin sevgi değilmiş paraymış gibi sövdü. Gerçekten onu sevmesem bu kadar çabalamazdım bu ilişki için. Kusura bakmayın çok uzun oldu ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Siz onlara ne verdiniz de onlarınkinden fazla istiyorsunuz onların parası sizi ilgilendirmez evlenecek yaşa gelmişsiniz çalışın kendiniz alın
Evi kadın mı alır çalışıh birlikte de yapabiliriz tabi ama bana baştan beri söylediği şey çok bayka
Oğluna ev alanlar oluyor ama kendilerininkinden büyüğünü alanları pek görmedim keşke önceden ne kadar bir şey düşünüyorsunuz diye bir sorsaydın
Bahane olmuş bak önüne artık
İşte sürekli bi acaba oluru var mı oluyorum
Olur inş hakkında hayırlısı olsun
Ayrılmak için bahane üretmiş resmen
Senin tek derdin para. Önce kendini tanı.
Neden böyle düşünüyorsun? Evlenmeden öhce her birey bunu düşünür ve önceden çok çok büyük vaadler verip sonrasında bu olmayınca neden olduğu kadarını demedin diyorum, karşımdaki kişili çok seviyorum ne olursa olsun tekrar devam ettim ilişkiye ama kendimiz de düğün yaptık önceden birikim yaptık ve ailecek tutumlu olduk daha iyilerini verebilmek içih ama karşı taraf hala keyfi alışveriş yapıyor demek istedim
Konu o değil para tabii ki önemli hatta parasızlık aile içi huzura neden oluyor. Ama olayı büyütmene gerek yok demekki maddi sıkıntıya girmişler.
Maddi sıkıntıda değiller sadece önceden söylesaydi o bütçeye göre bakardık teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim.
Uzun okuyamadım
Anlaşılabilmem içindi 🥲
Paramı var millette
Paracisin sen belli
Ne alakası var evliliği düşünen her birey bunları düşünmeli kaldı ki bizde düğün yaptık ve su düğün için çok önceden birikime ve sıkmaya başladık evleri, eşyaları için normal olan bu değil midir
Çok Uzun olmuş
Üzgünüm ama anlaşabilmek için
Ne olsun istiosun
Sadece bu durumu baştan söyleyebilirdi kısıtlı olduğunu, maddiyatını baştan söyleseydi buna göre davranırdık ama kendisi ve ailesi inan hiç umurlarında değil gibi bizde düğün yaptık ama tüm aile sıktık düğün yapacağız diye daha iyisi olsun diye ama onların umrunda değil gibi