Erkek arkadaşım bir anda benden ayrıldı, nedeni ne olabilir?

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım ile aynı yerde çalışıyorduk. çalıştığım yer sapıkların dolu olduğu bir yerdi öyle bir patron vardı ki sürekli laf atıp birşeyler diyen ben ordan bir kişi ile konuştum çok pişmanım ama 2 saniyelik birşeydi sonra sevgilim ile tanıştım ilişkimiz çok güzel gidiyordu ta ki ben çıkana kadar işten çıktım ve bana soğuk davranmaya başladı ordaki insanlar öyle pislik ki sapık dedim çıkarken patrona ve çalışanlara acaba diyorum hakkımda kötü bir şey söyleyip hakkım da kötü yorum mu yaptı o patron beni bir an da çıkarttılar patron denen pislik bana manitan var mı dedi sırf sevgilim için birçok şeye sustum ama sonu böyle olcağını bilseydim hayatta konuşmazdım erkek arkadaşım bana soğuk davranıp ayrıldı bu konu çok hassas düzgün fikirlerinizi yazın lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
ben orada 1 ay çalıştım ama yarisinda erkek arkadaşım ile tanıştım. Arkadaşlar engeli hala kaldırmadı
onunla yakın olduk niye böyle şeyler yapar anlamadım... Ordaki ablaya sordumm arkamdan konuştular mı diye o da yok dedi belki de yalan söylüyor, Nasıl olurda beni hiç umursamaz okadar canım yandı ki anlatamam size,.. Zaten bir kere ayrıldı işyerinde konuştuğum biri olmuştu senden önce diyince neden ayrılırsın ki mantıksızlığa bak sonra beni kaybetmekten korktuğunu söyledi barıştmıştı
Erkek arkadaşım bir anda benden ayrıldı, nedeni ne olabilir?