Bana ilk başta yürüyen sonra geri çekilen, beni arkadaşı olarak gördüğünü söyleyip bende farklı hislerin varlığını hissettiğinden uzaklaştığını söylediği halde hem yüzüme hem çevreye sürekli ima yapan, çantasının üstüne başımı koydum diye bile bunu aşka bağlayan ya da çevresiyle ilgili "ben sana gelsem senin kesin kabul edeceğini söylediler" diyen, gelmediğim bir yere ona trip yaptığım için gelmediğimi söyleyen, "beni izliyor" diyen birinin amacı ne? Son zamanlarda da Instagram'da hikâye gizle-aç yapıyordu bu 2 ay sürdü, tepki hiç vermedim, yapmıyor artık ama şimdi üniversite açılacak yine tekrarlar mı bilmiyorum. Seviyorsa neden "seni arkadaşım olarak görüyorum" dedi, sevmiyorsa neden bu kadar şeyi yapıyor?
Güncellemeler
13 gü
Ciddi yorum yapacak varsa yapsın saçma sapan yorumlar yapmayin
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler Ne Diyor
sil geç sende direk.
Sana karşı bir hissiyatı yok. Ama senin ona karşı olduğunu düşünüyor ve bu çok hoşuna gitmiş. Bir kadın tarafından beğenilmek duygusu
Duygusu olmayan birine göre davrranışları fazla takıntılı değil mi? sadece 2 ay boyunca story gizleyip açması defalarca kez bunu yapması bile başlı başına ciddi bi zihinsel yatırım istiyor ya da ilkte uzaklaştığimda kendisiyle 2 ay boyunca konuşmaya gelmedim neden bu kadar süre konuşmadın benimle, şu gün şurada beni tek de gördün falan dedi gözlemlemiş de yani beni düşünmüş
Burada özne sen değilsin, bir kadının onu beğenmiş olması ile ilgileniyor. Çocukken travması olabilir. Bu duygu kendisini yeterli ve tercih edilen insan olarak hissettiriyor. Yani burada senin ona hissettirdiğin ile ilgileniyor
Tamam da o zaman ona daha yakın olan ortak arkadaşımız neden sana yürüyordu sen yanlış anlamadın sakın tersini düşünme dedi? Ya da ojelerini değiştirmişsin yakışmış, saçların güzel olmuş, makyaj yapmışsın güzel olmuşsun dedi. Bi resmimi yanlışlıkla ona atıp geri sildim silmeseydin ne güzeldi işte dedi. Beraber içmeye gidecektik tarihi bile belirlemiştik , ben de bunu ortak arkadaşımıza söylemiştim. O arkadaşımız da ona söylemiş içmeye gidiyormuşsunuz diye "içmeye gideceğimizi söylemişsin" dedi hafif gülerek. Bu kadar şey bana hissi yok gibi gelmiyor. Sonrasında olanlar da aylarca süren bi süreç.
Hissi var zaten ama senin ona hissettirdiğin hisse karşı var.
Amacı takılmak nasıl anlamadın? İşini görüp bırakacak
Öyle biri olmadığımı biliyor üstüne amacı takılmak olsa zaten yaklaşır bi yerlere gideriz o arkadaşım deyip sonrasında ima, story gizleme, her davranışımı kendi üstüne alınma gibi davranışlar gösterdi
Ya senin öyle biri olup olmadığının ne önemi var ki? Ya da bilse ne olacak? İnsanlar günümüzde karşısındaki insanlara sahip oldukları kişiliklere saygı göstererek yaklaşmıyor ki? Ayrıca diyelim ki amacı takılmak değil. Bu çocuk kesinlikle feminen erkek. Erkek dediğin böyle saçma sapan şeylerle mi uğraşır? Ben mi çok geri kaldım yoksa günümüz erkekleri mı karı gibi olmuş anlamadim
Ben böyle yapsam anama söverler vay aw
Kesin bi niyeti var onu anlamaya çalışıyorum ben kimse durduk yere amaçsız böyle davranmaz da anlamıyorum işte
Zaten ne varda
Ha çıplak ha bikini mayo
Aynen konu bu zaten
Hem özel havuzda sorun olmaz diye düşünüyorum
Seni arkadaşım olarak görüyorum = fb olalım 😂
Ben yerinde olsam hiç umursamam
Vurmak için takılıyor işte senle
Sence o kadar şeyi yapan kişinin amacı cinsellik mi tavırlar dengesizce bi kere böyle konuşmuşsun hakkımda diyince bile yüzüme bakıp açıklama yapamadı
Koyup bırakcak işte
Niye kadınlar obje mi ya da aramızda cinsellik konusu mu geçmiş saçma sapan konuşma ya
Geçmiceği olmayacağı anlamına gelmez
Önceki ilişkim evlilik öncesi cinselliğe karşı olduğum için bittiğini bu konuda asla tavizimin olmadığını biliyor
Ki kendisi de aynı fikirde zaten
Bilsede alt fikir gene bu