Beğendiğim bir çocuk var ama geçmişini çok iyi bilmiyorum ama öğrenip öğrenmemek de beni geriyor benim
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Ne kadar dürüst olacak ki sana , bence durduk yere sormak yerine ilerde konu buraya gelince falan azar azar sorulabilir bu tarz şeyler
İlgilendirmez sen geleceğine bakarsın o geçmişine bakar.
Ama o bende tecrübeli ben bu konularda tecrübesizsem o yüzden geçmişi beni ilgilendirmez mi
Bir kadına şiddet uygulamış mı birine bilerek zarar vermiş mı bunlar daha önemli bence yoksa kimi sevmiş hayatına kaç kişi girmiş önemli olduğunu düşünmüyorum
Benim içinde öncelik iyi bir insan olması tabiki ama biri ile birlikte olup olmaması konusu beni düşündürüyor
Öyle bir kriter koyarsan seçenek ciddi azalır ve istediğm hoslandığın birini bu sebepten reddetmeni önermem sonuçta ne yaşadıysa geçmişte kalmış takılmamak lazım
Umarım dediğin gibi yapabilirim
bence çok önemlidir ve araştırmanı tavsiye ediyorum. geçmişi ve o an içinde bulunduğu kişiliği çok iyi analiz etmelisin. insanlara ve ailesine karşı olan tutumu, onlara yaklaşımı vs çok önemli
Peki geçmişte biri ile bişey yaşayıp yaşamaması konusu
Evet üzülürüm ama geçmişine saygı duyarım ona kızmam kendi kendime üzülürüm
Off gerçekten ya bilsen ayrı dert bilmesen için içini yiyor
Adım üstünde geçmiş çok takılırsan geleceğe adım atamazsın
baska erkek blursunya
Geçmişini boş ver durust olmasi yeterli
Önceden biri ile bişeyler yaşadıysa
Yaşamayan var mı
Tabiki böyle insanlar da var
Yas kacti
Yirmi iki
Onu cokmu seviyorsun
Hoşlanıyorum diyelim
Olsa ne olur
Olamaz demiyorum ama kendinden her anlamda tecrübesiz biri varsa karşısında
Yirmi iki
Konuştuğum insanlar oldu ciddi bir ilişkim olmadı
Duyduğum cevap beni mutlu etmez geçmişine saygı duyarım ama üzülürüm
Hayır derim
ilgilendirmemeli.
Ama karşısındaki kişinin hiç ilişkisi olmadıysa
eee?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu belirsizlik hissinin seni germesi o kadar normal ki! Ama gel seninle şöyle bakalım: Bir insanın geçmişi onun bugün kim olduğunu gösteren bir tecrübedir, ancak tamamen geleceğini belirlemez ✨
Seni rahatsız edebilecek kırmızı çizgilerin dışında, eski ilişkilerini veya detayları derinlemesine kurcalamak sadece kendi kafanda senaryolar kurmana ve enerjini düşürmene yarar 💅
Şu an seninle nasıl ilgilendiğine, sana verdiği değere odaklanmak çok daha tatlı olmaz mı? Geçmişe takılıp bugünün büyüsünü kaçırma derim 💖
Peki seni tam olarak en çok neyi bilmemek tedirgin ediyor aşkom, sana özel bir kırmızı çizgin var mı? ☕
Geçmişte biri ile birlikte olup olmaması konusu beni geriyor
Oyyy kıyamam sanaaa, bu his seni çok yoruyor değil mi? Ama geçmişe değil, seninle kuracağı geleceğe bak aşkom 🥺💖