4 aylık bir ilişkim var en başında ciddi düşünmek amaçlı tanıştırıldık.
Ailelerimiz en başında beri biliyor. Tanışırken o bana bende ona kaç sevgilim oldu diye sordum tabii ki ben çok şeffaf bir insanımdır ama ona daha da fazla öyle davranmak istedim zira ciddi düşünerel yola çıkıyorsam yalana dolana başvurmamalıyım diye düşündüm. Hayatıma gerçek anlamda 1 kişi girdi onunla da lisedeyken tanışmıştım ve kısa sürdü öyle sevgilim olduğunu bile anlamamıştım. Konuştuklarım oldu mesela 1 yıl boyunca hiç yüz yüze görüşmeden konuştuğum birisi oldu ama onunla da bitti gitti ondan sonraki dönemlerde ablam biriyle tanışmamı istedi aile ortamında bir kere görüştük ayrı olarak yine bir kere de biz görüştük ama 30 gün bile sürmeden bitti. Şimdi ben bu kasar detaylı anlattım.
O ise bana ilişkim oldu en son 4 sene önce falandı 1 yıl sürdü bitti ama ilişkimiz ilerlerken farklı farklı şeylee öğrendim. Mesela eskiden kendisinin bulunduğu ortamlarda kızların da olduğunu o ortamlarda dolandığını hep beraber şu rezidans dairelere gittiklerini birlikte olmasa bile başka başka şeyler yaşadığını söyledi.
Ben buna sinirlendim tabii ki çünkü en başında sorduğumda neden anlatmadın dedim. Bana dedi ki nasıl yani sana takıldığım kızları mı anlatsaydım? Şunları şunları yaptım onlarla mı deseydim? Yani ben onu bu halde kabul etmeye maruz bırakılmış hissettim. İlişki ilerleyip hisler oluşunca ayrılmak o kadar kolay değilmiş en başında söyleseydi ben onu istemezdim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer