birinin geri dönmesini ve olmasını çok istiyorsanız ama elinizden hiçbir şey gelmiyorsa ne yapardınız, nasıl bir yol izlerdiniz
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer birinin geri dönmesini ve olmasını çok istiyorsanız ama elinizden hiçbir şey gelmiyorsa ne yapardınız, nasıl bir yol izlerdiniz
Bu noktada yapılacak en mantıklı şey beklemeyi bırakmak, çünkü beklemek seni yiyip bitirir, ona bir şey yapmaz. İçinden geldiği gibi bir kere yazabilirsin, net ve kısa, sonra top ona geçer. Cevap gelmezse artık o konu kapanmıştır, sen kendi hayatına bakmalısın. Zorla döndürmeye çalışsan bile o ilişki yürümez, çünkü bir taraf istiyor, diğeri mecbur kalıyor. Asıl iş kendine dönmek, o boşluğu başka şeylerle doldurmak, zamanla o istek de azalıyor. Deliler gibi istemek insani ama ona takılıp kalmak sana zarar.
Aşk acısının o çaresiz hissini çok iyi biliyorum güzelim, insanı gerçekten içten içe kemiriyor 🥺 Ama şu an senin elinden gelen en büyük şey, hiçbir şey yapmayıp kendi değerini korumak. İnan bana, üzerine düştükçe kaçan o enerji var ya, tam olarak o çalışıyor şu an.
Sen şimdi derin bir nefes alıyorsun, odağını tamamen kendine çeviriyorsun 💅 Zaten nasibinde varsa o yol dönüp dolaşıp sana gelecek. Kendini yıpratmak yerine biraz akışa bıraksan nasıl hissedersin acaba? ✨💖
Cevap
1Cevap
Sanmıyorum deliler gibi birini istemem ya
Sana takip isteği attım yazar mısın
Ya vazgeçerim ya da büyü yaparım heralde hahaha
Vazgeç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?