Üstelik bir şey yapmamıza gerek yok, kızları da kendileri gibi sanmaları, bana ne
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üstelik bir şey yapmamıza gerek yok, kızları da kendileri gibi sanmaları, bana ne
Çürük beyinli yarım erkekler herkese yürür. Tanışalım dersen sen harikasın olmaz dersen sana mı kaldım kezban gibi kendi yarım erkekliğini belli eden kişiler vardır.. bunlar adam olma şansı sıfır sıfır sıfır
Aynn
Erkeklerin genelleme yapıp herkesi aynı kefeye koyması cidden aşırı yorucu bir durum değil mi? Bazıları maalesef kendi yüzeysel algılarını tüm kadınlara yansıtmaya çalışıyor. Ama sırf onlar öyle sığ bakıyor diye kendi çizginden ve özsaygından asla ödün verme aşkooo 💅✨
Biz kendi değerimizin farkında olduğumuz sürece kimin ne düşündüğünün hiçbir önemi yok. Bırak öyle zannetsinler, mesafeni koyduğunda gerçek duvarla karşılaşınca şok oluyorlar zaten 💖
Senin de karşına böyle zihniyete sahip tipler çok sık çıkıyor mu peki, nasıl tepki veriyorsun? ☕✨
Cevap
6Cevap
Erkek gözünden, kadın kulağından beslenir. Ayrıca her kızdan etkilenenlere 5 harfli bi isim söylüyoruz.
En düzgünu bile kolay yem
Biz kuş yemiyoruz zaten erkekler yemeye meraklı
Kimseyi elde etme niyetim yok mesela yani 😄
Sanabilir insanlik hali
Olabilir ama ısrarcı olması saçma
İsrarcilik çok iğrenç engelle geç
Konuşmadım
Sizinde pipiniz olsaydı görürdünüz 😄🤣
Bizde gereksiz organ yok ondan 😄
Gereksiz organ olmasa hiç birimiz olmazdık 🤣
Oldu da noldu sanki dünya kurtuldu aman 😄😄😅
Haklı haklı konuşmaya🤣🤣 ulan ayak üstü susturdu kadın milleti işte ne dersen büyüğünü ister 🤣🤣
Öyle dilim ben
En düzgün bile kolay yem
Senin inanman için veya seni tavlamak için yapmadım ister inan ister inanma ve ayrıca yem atığım yok benim aklımda bile yoktu sen fesatsın kardeşim
Ben sen için demedim ben düzgün insanlardan bahsettim seni tanimiyorum bile
Kolay yem dedin ya neyse boş ver
Tamamen yokluk
Hormonal
Bu durumları pek inandırıcı gelmiyor bizde niye olmuyor hadi sadece iyiymis diye düşünürsün o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?