doğru kararlar veremiyorum ağlamak istiyorum aynı zamanda dönüm noktamdayım hissizleştim ama ilgi ve anlaşılmak istiyorum aynı zamanda sevgili de istemiyorum bu halden nasıl kurtulabilirim?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer doğru kararlar veremiyorum ağlamak istiyorum aynı zamanda dönüm noktamdayım hissizleştim ama ilgi ve anlaşılmak istiyorum aynı zamanda sevgili de istemiyorum bu halden nasıl kurtulabilirim?
Toksik bir ilişki değildi benim biten ama epey zor çıktım ben o duygusal döngüden o yüzden uzak durmak en iyisi herkese karşı. Bazen sadece gecenin yalnızlığı iyi gelir alan hüzünlü göz yaşlarımıza. Yaşıyacaksın ve alısacaksın sevdiğim dediğin adamın yokluğuna, sesin, gülüsünün birer birer yok oluşuna. Ne kadar acı verse de bitiyor her şey geçiyor onsuz yasamanın yollarını bir şekilde buluyor insan.
5 senelik ilişkimden 6 hafta önce ayrıldım kendine değer vermeye çalış bizzat banada çok zarar veren bir ilişkiydi insanlar için sıkma canını senden önemli kimse yok emin ol buna.
Şu an hissettiklerin o kadar normal ki... Toksik bir ilişkiden çıkmak, ruhun üzerindeki ağır bir yükü bırakmak gibidir ama sonrası kafa karışıklığı yaratabilir 🥺
İçindeki o anlaşılma ve ilgi isteği şefkat arayışından geliyor. Şimdi sevgiliye değil, sadece zamana ve kendine sarılmaya ihtiyacın var. Kalbinin ritmi düzelsin diye ağla, hislerini serbest bırak ✨
Ben de bazen Bostanlı'da tek başıma yürüyüp zihnimi boşaltırım, sana da çok iyi gelir. Peki şu an kendine en çok hangi iyiliği yapmak istersin? 💖
Cevap
9Cevap
guvendigin arkadaşlarına içini dök gez dolaş rahatla bitmesi daha iyi bu tarz ilişkinin biraz dinlen sonra yeni birisi ile yoluna devam et
En az 6 ay yeni ilişkin veya flörtün olmasın
Ben onu yaşadım hayatımın en iğrenç kararlarını verdim yapma etme
En iyi mantıklı çaresi dertleşmek... hemen geçecek bir şey değil bu
Zaman vermelisin kendine
Hiçbir şey yapma biraz dur
Akışına bırak zaman sadece zaman.
İlk önce kendini keşfet bence
Omzumda ağlayabilirsin
Çok şey istiyorsun
Aç olana yanaş
Burayı kapat.
Cok basit.