Nişanlımın kalbini yeniden nasıl kazanırım, bana ilgisini ve sevgisini nasıl artırabilirim?

merhaba arkadaşlar benim altı senelik bir ilişkim var ve şu an nişanlıyız çok fazla git gel yaşadık çok fazla ayrıldık çok fazla barıştık ama aramızda birbirimize olan sevgimiz hiçbir zaman kaybolmadı hayatımıza başkaları girdiği zamanında o oldu bu oldu ama hiçbir zaman birbirimize ihanet etmedik bir ilişki içerisindeyken en son geçenlerde büyük bir tartışma yaşadık bu altı senenin içinde yaşadığımız en büyük tartışmaydı ama sonucunda ben ona gittim ve geri barıştık hiçbir problem yok şu an aramızda bu olayın üstünden hatta 1 hafta kadar geçti saatini kırmıştı mesela gittim saatini tamir ettirdim tekrar verdim evde havalar artık soğuyor diyerekten gittim yeni nevresim takımı aldım yorgan aldım rahat rahat üşümeden yatsın diye odasına serdim temizledim toparladım ama ben bu kişiyi hâlâ bu kadar ilgiliyken bu kadar çok seviyorken aynı şeyi karşı taraftan göremediğimi hissediyorum ve bana olan ilgisi azalıyor sevgisi mi yoksa kafası çok mu dolu bilmiyorum beni sevdiğini biliyorum yüzünün güldüğünü de biliyorum ama bir yerlerde kafam çok karışıyor çünkü eskisi gibi olmadığını hissediyorum o yüzden dolayı size sormak istedim genel olarak erkeklere bu sorum olaylara bakış açınız nasıl bilmiyorum nasıl düzeltebilirim bilmiyorum ama bir erkek olarak terazi burcuysanız bir de ve 22 yaşındaysanız nasıl şeylerden hoşlanırsınız ben nişanlımın kalbini tekrardan nasıl kazanırım nasıl daha fazla çabalayabilirim daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum hele bir de askerliği var üç ay sonra yani borcu harcı var kafasını buna takıyor bunun da farkındayım ama ben de çalışıyorum ve ona destek oluyorum uzun bir zamandır destek olamıyordum hatta o bana çok fazla baktı ama artık ben de çalıştığım için ona destek olmak istiyorum onun yanında olmak istiyorum beni görmesini istiyorum bana ilgili olmasını istiyorum bunun için ne yapabilirim
Nişanlımın kalbini yeniden nasıl kazanırım, bana ilgisini ve sevgisini nasıl artırabilirim?