Lütfen yorum yapın kafamı karıştırdı 🥹6 ay sonra eski görüştüğüm beyefendi böyle yazdı amaç nedir sizce?

Bir beyefendiyle görüşüyorduk velhasıl yollar ayrıldı. Ben de sosyal medyadan uzaklaşmak istemiştim ve Instagram'ı kapatmıştım 6 ay önce. Bir hafta önce açtım sonra o da bana iki gün önce mesaj atmış. Bu arada zaten yazmaz falan diyerek çok girmiyordum neyse konuşma aynen şu şekil;

O : Selam. Uzun zaman oldu. Biliyorum şu an yaptığım şey yanlış ama nasıl olduğunu merak ettim ve sormak istedim. Umarım iyisindir. Nasılsın?

Ben: Selammm. İyiyim çok şükür, sen nasılsın? :)

O: Ben de iyiyim. Mesajımı geç görünce uygulamayı sildin sandım.

Ben: Hayır silmedim. Çok işim vardı, giremedim buralara. İyi olmana sevindim 😊

O: Anladım. Ben de iyi olmana sevindim. Rahatsız ettiğim için üzgünüm, hâlini hatırını sormak için yazdım. Kendine iyi bak 👋🙂

Ben: 🙄

O: Ne oldu

Ben: Bu nasıl hâl hatır sormak be 😅 iyi olduğunu öğrendim hadi by dedin resmen

O: Evet biraz öyle oldu, hem geç oldu belki uyursun diye dedim hem de ne bileyim rahatsız etmiş gibi hissettim 🤔

Ben: Rahatsız olmadım olsaydım cevap vermezdim zaten. Düşündüğün için teşekkürler iyiyim çok şükür. Evet uyuyacağım, sen de kendine iyi bak hayırlı geceler.

O: 🥹 sana da hayırlı geceler 👋🙂

Evet konuşma böylece bitti. Yani altı aydır görüşmediğinin birine böyle mi yazılır hiç neler yaptın denilmez mi. Kötü de ayrılmadık neyse ya işte amaç neydi sizce bu beyefendinin?

Güncellemeler
9 gü
Hikayemi beğendiiiii , yazmamı mı istiyor acaba , bekliyim omu yazsın ne dersiniz
Lütfen yorum yapın kafamı karıştırdı 🥹6 ay sonra eski görüştüğüm beyefendi böyle yazdı amaç nedir sizce?