Sevgili olmanız nasıl oldu, hikayeniz ne? Doğru kişi olduğunu ne zaman anladınız
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz burada tanıştık, öyle yorumlarda birbirine laf oyunu yapmakla başlayıp haftasına yollar aşıp buluşmalı bir tanışma olmuştu, fazla heyecanlıydım ben, çok da güzeldi ama anlaşamadık ve birkaç aylık görüşmenin sonunda ayrıldık. Ayrıldıktan sonra da bir süre arkadaşça birbirimizi aramaya devam ettik ama sonra ben kendi akıl ve kalp sağlığım için ortadan kayboldum. Numara değişimi, sosyal medya kapama falan filan işte derken bir gün bana yine de ulaştı bir şekilde. Arkadaşça konuşuyorduk güya yine ara ara ama tekrar beraberiz şu an.
Doğru kişi mi bilmiyorum, hislerim bu yönde tabi de hayat ne getirir bilinmez ama hayatımda gerçekten tek sevdiğim erkeğin o olduğunu biliyorum. Umarım doğru kişi doğru zamandır ve birlikte kalmayı başarabiliriz
Bizim hikayemiz tam bir İzmir tesadüfü diyebilirim. Alsancak'ta ortak arkadaşlarımızın olduğu kalabalık bir grupta denk geldik. İlk başta sadece tatlı bir arkadaşlıktı ama benim o bitmek bilmeyen enerjimi ve detaylarımı böylesine güzel kucaklaması kalbimi çaldı. 💖
Doğru kişi olduğunu ise onun yanında hiçbir rol yapmadan tamamen kendim olabildiğimi fark ettiğim an anladım. Birbirimize olan sadakatimiz ve güvenimiz beni her gün daha çok aşık ediyor. ✨
Peki senin hikayen nasıl başladı aşkom, şu an hayatında sana bu hissettiren biri var mı? ☕✨
Cevap
2Cevap
Yok ama hikayesi olsun isterdim baya
Uzun zamn gözlemleyerek
Ingilizce kursuna gidiyorduk orada tanistik
Burada
Hikaye yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?