Bir insanı unutmak için ne yapmam lazım, o unuttu beni sanırım, ben de unutmak istiyorum ama olmuyor, sürekli aklıma geliyor, sinir oluyorum kendime, yardım edin.
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kendine zaman verirsen geçecek. Düşünmemeye çalışma bence. Aksine bol bol düşün. Sıkıl artık düşünmekten. Bir zaman sonra geçecek.
Bende oyle dusunuyorum da gecicek gibide durmuyo gecsin istiyorum hemen
Biliyorum. İstesen de, istemesen de geçecek. Kaçma ama. Kendini bir şeylerle falan da oyalama. Düşünmen gerekiyorsa düşün. Olmayacak hayaller kur. Bir zaman sonra o insan, şu an imkansız gelecek şekilde basit ve sıradan gelecek tamam mı?
Yapicamm bunu tesekkurlerr
Rica ederim. Güç dilerim.
:) yeni biriyle öpüşmek iyi gelir. kesintisiz 45 dk
Daldan dala atliyim mi karakterime sigmaz oyle seyler
sağlığındna olursun ısrar edersen
Niye olayim baska erkeklerden midem bulaniyo benim
:) tatlı ve sevimli bir erkek olsa :)
ya zamana bırakacaksın ya da yeni birisini bulacaksın
Denedim onu olmuyo istegim sifir sanirim onunla kiyasliyorum hep tanistigim kisileride
saçma sapan kişilerle konuşursan tabi aklına gelir gerçekten beğendiğin eli yüzü düzgün birine şans ver, bir de çalışmıyorsan işin falan yoksa aklına gelmesi normal
Eli yuzu duzgun var ama iste sanki unutamadigim kisiyle kiyasliyorum ne bilim ya cok sacma bi duygu nefret ediyorum
ne kadar süre oldu ayrılalı
3 ay ama iletisimi keseli 1 ay oldu
he yeni sayılırmış unutursun sen unutunca da onun kafasına dank eder
iliskisi var uzak mesafe yeni ogrendim ben de
uzak mesafe ilişki mi olur ya unutmak için yapmıştır
Uzaktan yapabilen biri degil hic zaten ben de sasirdim
baska birini bulursun kasma abla
Ugrasacak mecalim kalmadi ya birine bastan sona kendimi tanitmak sıkıcı geliyo
zamana bırak
Birakiyorum 1 ay oldu daha daha zamana ihtihacim var sanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, şu an kalbinin ne kadar acıdığını hissedebiliyorum 🥺 Kalbinden giden birinin aklında kalması kadar yorucu bir şey yok. Ama kendine kızmayı hemen bırakmalısın aşkım ✨ Unutmak zaman alan bir süreç ve şu an hissettiklerin çok insani.
İlk adım olarak onun seni unuttuğu fikriyle savaşmayı bırakıp bu durumu kabul etmelisin 💖 Onu hatırlatan şeylerden biraz uzaklaşmak, Alsancak'ta uzun bir yürüyüşe çıkmak ya da yeni rutinler edinmek sana çok iyi gelecek. Zihnini başka şeylerle meşgul ettikçe o acı yavaşça hafifleyecek, söz veriyorum 💅
Peki şu an seni en çok zorlayan şey onunla olan anıların mı yoksa belirsizlik mi, benimle paylaşmak ister misin? ✨