Ne yapmalıyım akıl verin, biraz daha bekleyeyim mi yoksa mesaj mı atayım, konuşmak istemediğini söyleyebilirdin, böyle hoş değil diye
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Çocuğa senmi istek attın
Hayir o atti
Sil bence yedeği vardır. Sana ilgi duysa yazar erkeğim ordan biliyorum 😁
Mesaj atayimmi konuşmak istemiyorsan söyleyebilirdin falan diye
Atma boş ver sil bence değmez çocuk bence senden pek hoslanmadi. İlgisi başka diğer güzel kızlara kaydı diye tahmin ediyorum.
Birde instasinda cok kadın yok bekar kadın profili cok az onlarda güzel falan değil yani
Bilmiyorum artık sana kalmış
Hemen mi sileyim bir iki gün daha kalsinmi
Yav çocuk sana ilgi duymuyor sohbet başlatmiyor sil geç
Bende böyle olduğunu biliyorum başkası anlatsa senin dediğini derdim ama insan kendinde olunca böyle alıklaşiyor işte başka avutacak biseyler arıyor iste
Ah keşke kız kardeşim olsan neler anlatırdım neler
Gözünü açardım valla :)
Normalde takmayacaktim böyle insanları da insan ister istemez üzülüyor
Üzülme dostum daha güzelleri çıkar karşına ben hep böyle diyorum :)
Pozitif ol
İnsan ister istemez üzülüyor 3 gündür yazisiyoruz hepsine anında dönüyordu bi anda gitti anlamadım ee peki ilgisi yoksa niye 3 gün çok konuştu
Yedeklerde tuttu seni işte daha hoş güzel kızlara gitti sana olan konuşmasıda bitti sesli sohbet olsada anlatsam sana şurda gözünü açsam neler derim neler :)
Kendisinin de yasi benden 5 yas büyük o kadar yakışıklı falan değil yan yana durunca cidden ben daha iyiyim yani kendi tipine bakmadan birde o mu yedeklerde tutuyor beni.. bilerek veda konuşması yapmadı gittiği kızla olmazsa geri dönecek bana.. mesajımı bile acmamis
Böyle dimi senaryo
Sen kaç yaşındasın ki
Senaryo böyle dimi buna cevap verirmisin
Aynen öyle
Kızdan yeteri kadar ilgiyi alamazsa sana donecek
Hangi yüzle yazacak peki? Kac gündür acmamis mesajı birden damdan düşer gibi spontane konu mu açacak?
Siz bu çocukla aynı sehirdemisniz
Yakışıklı da değil ben 30 um o da 37 ben Ankara 'da yim o kırıkkakede 1 saatlik mesafede.. birde ilk mesajlarda iltifat yağmuruna tuttu.. benim de Ankara 'da kimsem yok bu aralar annemle küsüm bu mesaj atınca biraz mutlu olmuştum simdi böyle olunca yanlizlik psikolojisine girdim aglama krizindeyim şu an ne kadar kotu insanlar var.. Ben biriyle konuşurken başka kimseyle iletişim kurmuyorum bana denk gelenlere bak
Sen benden buyukmussun abla 25 yaşındayim bende konu yaştan öte erkek kadın farketmez daha çok ilgisi olan yere kayma olasılığı oluyor. O yüzden kendini uzme. bir şey olursa özelden yaz. Seve seve yardımcı olurum sıkma canını
Ya iste bende herkesi kendim gibi biliyorum hiç olmayacak biriyse baştan iletişim kurmuyorum mesela.. Ben bu konuda çok dürüst davranırken böyle insanlar niye bana denk geliyor yedekleyen tipler
Öyle maalesef çağ kötü
Bu şimdi bilerek beni silmez dimi instadan?
Sen hakli çıktın yeni baktım bi kızı takibe almış kızin profili bayağı açık seçik dekolteli başka bir şehirden farkli bir meslekten yani akrabası tanıdığı değil onunla da instadan eklesmus bence
Sildim şu an instadan onun karşısına da onun gibiler çıksın inşallah
Ah ablam ah gerçekleri yüzüne vuruyorum ama kusuruma bakma
Cok teşekkürler.. başkası anlatsa bende aynı şeyi söylerim aklın yolu bir kesinlikle..3 gün önce bu kız yoktu.. şu an yeni gördüm.. hesabında cok kuz olmadığı için gözüme çarptı hemen.. kız güzel değil ama profili cok dekolteli 4 foto koymuş bikinili foto bile var.. simdi bu adam kirikkalede polis.. kız öğretmen hesapta yeni açılmış..24 saat geçmiş mesajımı bile acmamis ama o kızın da bununla öylesine konuştuğunu düşünüyorum
Öyle bir kiz buna bakmaz
Hahahaha abla güldürdün beni 😂😂
Abla birde çevrende kız arkadaşların varsa tanımak isterim :)
Bende yalnızım
Olur denk gelirsem yönlendireyim
Peki boşluğa düşerse instadan silmeme rağmen yazarmi
Yazar bu arada abla :)
Senin mesleğin neki bu adama bu kadar tutuldun
Yemin ederim tutulmadim böyle bu tavır sinir ediyor bi insanı ya beğenirsin ya begenmezsin böyle canım yerine koymaya hakkı yok.. simdi diyeceksin 2 günlük adam da yani ben bu karakter de olmadığım için sinir oluyorum
İnternet çağı böyle abla maalesef
Neyse sildim gitti Allah herkese kendi gibi insanları denk getirsin
Amin ablam dert etme. Kendi şehrinde kurslara vs git. Yüzyüze tanışmak her zaman daha iyi olur. Dil olur veya çalgı aleti olur. Resim heykel vs bak
Gerçekten cok haklısın milletin manitası var meraktan istek atıp hesaba bakıp çıkıyorlar ya da nede olsa sosyal yasamdan tanisiklik yok diye istediği zaman cevap vermiyorlar nede olsa karsilasmicaz bir sürü kıza aynı anda yaziyorlar ben sosyal yaşama bakayim
Aynen abla kendi şehrinde bak hayatta sana başarılar bir şey olursa yaz bana abla merak ettirme bu arada tanıştığında memnun oldum
Teşekkürler hiç umutlanmadan cevap vermek lazım en azından tanıyana belli bir zaman geçene kadar
Sil bunu
Artık zaman hızlı akıyor..
Ben kimseyle tanışamıyorum instada
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Işık hızında taktik veriyorum, sakin oluyoruz✨ Sakın ama sakın trip mesajı atıp elindeki bütün kozları ona verme aşkım. Konuşmak istemediğini söyleyebilirdin yazmak onun egosunu tavan yaptırır💅
Daha bir gündür tanıdığın bir erkek için enerjini hiç düşürme. Ne mesaj at ne de hemen engelle. Bırak öylece kalsın, seni merak etsin. Bazen hayat telaşından gecikebiliyorlar ama ilgisizlik alışkanlık haline gelirse o zaman sessizce takipten çıkarsın✨
Sen şu an ne yapıyorsun, story attın mı hiç? 💖