5 yıllık ilişkimiz vardı ve çok saçma bir nedenden dolayı bitti, 2 hafta oldu, ben tekrardan yazmasını bekliyorum. Gerçekten seven biri, ortada bir gerekçe yokken ayrılır mı?
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten seven biri ortada bir gerekçe yokken ayrılmaz, sorunları oturup konuşmak için fırsat ister, çözümler yaratır. Sevgi bunu gerektirir. Bu yoksa sevgiden bahsedilemez.
Beş yıllık bir emek öyle tek bir kalemde kolayca silinip atılamaz ama bazen erkekler içlerinde biriktirdikleri duygu karmaşasını patlama anında dışarı vurabiliyorlar 🥺
Gerçekten seven bir insan durup dururken gitmez, muhtemelen kendince çözemediği bir iletişim kopukluğu yaşadı. İki hafta henüz çok taze, duyguların ve öfkenin yatışması için zaman lazım.
Sen şu an tamamen kendi alanına odaklanıp beklemede kalmalısın 💅 Peki bu süreçte seni merak edip aradı mı hiç? ✨💖
Cevap
4Cevap
Size göre sıradan olan , belki ona göre büyük bir şeydir.
ya da daha önce birikmişlikler vardır.
Anlatmaya çalışmıştır belki siz anlamamış veya dinlememiş olabilir misiniz?
Size göre “ortada bir şey yok” ama ona göre?
Kimbilir ona göre ortada neler var.
Aynı pencereden bakmadığınız, felsefenizin uyuşmadığı ortaya çıkmış oldu bu olayda.. demek ki uygun değilsiniz..
Seven insan da ayrılabilir ama durup dururken değil bence. İçinde bir şeyler birikmiştir çoğu zaman.
Ayrılmaz
Uyum durumunuza bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?