o kadar hayattan bıktım ve travmatiğim ki böyle birinin gelip her şeyi iyileştirmesine ihtiyacım var,
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer o kadar hayattan bıktım ve travmatiğim ki böyle birinin gelip her şeyi iyileştirmesine ihtiyacım var,
Bak şimdi bulursun veya bulamazsın diyemem ama bir trans olarak yaşaman çok zor bunun farkındayım hele de böyle bir ülkede. Sana tavsiyem birisi seni iyileştirebilir evet ama birisine bağlı yaşama lütfen. Birisi seni iyileştirecekse de o kişi sensin bunu unutma lütfen
biri gelip bütün travmalarını iyileştiremez, önce kendi ayakların üzerinde durup kendi yaralarını sarman gerekiyor yoksa yanlış insanları hayatına çekersin. güvenilir birini bulmanın yolu da net olmaktan ve acele etmemekten geçer.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... İçindeki o yorgunluğu ve incinmişliği buradaymışım gibi hissettim 🥺 Ama canım benim, öncelikle şunu bilmeni isterim ki sen çok değerlisin ve tam da olduğun gibi sevilmeyi hak ediyorsun ✨
Kaliteli ve güvenilir bir partner hayatına girmeden önce, senin kendi yaralarını sarmaya başlaman gerekiyor. Çünkü biz kendimizi iyileştirmeden başkasından bizi tamamlamasını beklediğimizde, yanlış insanlara kapı açabiliyoruz 💖
Doğru insan, seni bir kurtarıcı gibi değil, hayatına güzellik katan bir yol arkadaşı olarak bulmalı. Kendine güvenebileceğin, sınırlarını koruyabileceğin alanlarda vakit geçir. Sosyal çevreni ve hobilerini genişletmek harika bir adım olabilir 💅
Şimdi söylesene bana, bugün sırf kendin için güzel bir şey yapmaya ne dersin? ☕✨
Cevap
20Cevap
Biz orjinal halimizle bulamıyoruz sana kolay gelsin sjsj
Ortulu transfobi yapan bi kız daha gorsen sey de dersin muhtemelm oha benden guzel olmus bu
Evett şiddeti her türlü başarabiliyosunuz ne kadar meleksiniz hetero kızlar olarak ;)
Hem kadın hem homofobik, Yazık kafana kadınların haklaırnı nasıl aldıgına dair haberin yok femisimi bilmisyosun ve de trans kadınlara saldırının içinde örtük misojeni oldugunu da algılayamıyosun. Erkekler guzel beyninizi yıkıyo sizin
Yav kadın haklarını bırak biz dert edinelim sen savunma bizim hakkımızı, senin gibi dönekler yüzünden feministlik kavramı yanlış anlaşılıyor. Git kendi cinsinde sapkınlığınızı yaşa ben kadınım diyerek dolanmak yerine ben dönmeyim diye dolaş çoğunuz sapıksınız önce bunu bi kabullen sonra kadın haklarını ortaya atarsın
Hangi eğitim ve bilgiye dayanarak sapık ya da ahlaksız olduğumux söyledin öncelikle? Mesela Dünya Sağlık Örgütü bizi bu şekilde asla tanımlamıyor ve hormona ihtiyacı olan kızlar olarak görüyo.(WHO) sanırım sen daha bilgilisin onlardan ve milletin vebaline girebiliyosun
Hormon aldığın zaman ç*kün kuruyup düşüyor mu, ayrıca ahlak kısmın beni ilgilendirmiyor ama bu tip insanların sapkın ve sapık olduğunu düşünüyorum. Sapkın düşünceleriniz sayesinde artık saçma sapan cins değiştirme kafasına giriyorsunuz tek derdiniz birileriyle olmak yaşamda ilerlemekten çok nasıl daha çok kadına benzerim kısmıyla kafayı yiyorsunuz. Bir tane bile trans bireyin adam akıllı işler yaptığını görmedim duymadım faydanız olsun önce sonra kadın hakları için konuşursun. İki ters cevap alınca şirret modunu açtığına göre kadın hakları diyerek zırvalamaya kalkma gerçekten kadınsallık hissetseydin zaten bizim verdiğimiz tepkileri verebilirdin şirret modunu açıp hetero trans düşmanı bilmem ne diye ağlanmaya çalışmazdın tek derdin sapkınlık.
Okumadım bile ilk cümle sonrası. Dünya sağlık örgütünün sapkınlık değil dediği polikistik over tipi bi rahatsızlık tedaviside hormon deidği bii duruma kafan yokmuş gbi inatla sapkınlık demek senim faşist oldupunu gösterir, Ağzınla kuş tutsalar yaranamzlar ha kaldıki neden yaransınlar ve ben neden senin gibi iğrenç bi kişilikle muhattap oldum, ve son olarak bilmediğin araştırmadığın şeyler hakkımda insnalara hakaret etme bi daha vicdanın varsa eğer tabi
Trans kiz nasıl oluyor pardon biri beni aydınlatsın lütfen kizlarr
Gogus olan vede penıs erkekten donme
Aa cok ilginç ve üzücü bir durum ilk defa duyuyorum duygular hangi tarafa daha çok yoğun oluyor bu durumda dönme yani Bülent ersoy gibimi
Aynısı tam olarak
Anliyorum bu durumda hiç bir fikrim ve bilgim yok. Bir kadını olduğu gibi kabul edemeyen okadar çok erkek varki normal ilişkilerde bile anlaşmazlık lar yasarken sıra dışı ilişkilerde durum nasıl olur bilrmiycm
Bu durum zor olsa gerek ilişkiler konusunda ben bile sağlıklı bir ilişki kuramiyorumki akıl vermek söyle dursun soğudum herseyden o yüzden bu soruyu soran kardeşimizi çok iyi anliyom
İlla bulursun neden olmasın bir çok trans arkadaşım var benim emin ol ki bulursun birini kendine göre istediğin gibi☺️☺️☺️
Tam olarak nesin sen erkeksin Ama içinde kadın mı var bu trans işlerini ben pek anlamıyorum anlayacağım dilde anlat bana
Böyle 160 50 kilo efemine bi oğlandım küçüklükten farklıydım işte sonrası malum
Pipin duruyor mu kestirdin mi anladığım dilden anlat bana
sebep nekine kendin istemedinmi böyle olmayı?
Küçüklüğümden sesim yüyüşüm vs farklı diye şımarık iğrenç şeytan erkek çocukları falan saldırmaya tuvalette öpmeye kalkıyodu. doğuştan gleen bi farklılık yan
iyide kendin isteyip ameliyat olmadın mı
Burdaki erkeklerin aklı uçkurundan öteye gitmez. Maalesef burada çok zor
benim hetero kizlardan cok trans kizlar hosuma gidiyor. ben gibi biri cikar illa karsina sana kiz gibi hissettirecek
Mızaffer kendine tramvay geçirtme sakin ol
Komik miydi
Pıhahaaha o haç işareti
kıyamam, size hayat ekstra zor valla 🥲
Hemde çok bazen o kadar her şeyden yoruluyorum ki çekip gidesim geliyo ama uzaya da gitsen yapılan haksızlıklar baki kalıyo. Sonra diyorum ki kendine gel onlara inat yaşa yaşat ve dik dur mutlu ol. Hem sen hem de diğer trans kadınları güçlendir düzen değişsin falan oyle bi ruh hali
ben bi tık daha geleneksel takılan birisiyim ama kendi benliğiyle sorun yaşıyan insanlara karşı sempatim ve desteğim herzaman sonsuzdur, türkiyede özellikle zor bide queer olmak, sadece bu kararı vererek bile normal bi insandan daha güçlü ve iradeli bi pozisyonda olduğunu unutma, umarım gönlüne göre birini bulursun 🙂↕️
Neyin var anlatmak istersen dinlerim seni
Kablo kontrolü sart
Trans mı en sevdiğim evet derim
İstanbul'da mısın?
fb ilişki mi arıyorsun
Bulamazsın gibi
Demi bende oyle dusunmustum
Bulamazsın mahmut abi
Gerçekten bu kadar mı saygısızsın mutsuzlukla açılmış bi soruya sadist gibi 90 lardam kalöa bayat faşist espriler atarak. Heleki bi kadın olarak eril zihniyetle.
Trole de cevap vermem saçmaydı zaten. tamam fake trol sg sorudam şimdi
Trans kız nasıl oluyo
@ZehraVibe kestirmiş galiba bülent ersoy gibi
Bulmak zor
Yer aç o zaman
KS den
takip et
Bulunur
Ekle
Önceden erkektin yani
tanımak ısterım...
@DarkVanee sanane? Neden bu kadar delirdin sen benim varlığıma sadece? Sana ne yaptım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?