Beyaz tenli 160 52 kiloyum ve üniversite okuyorum. Nerden bulurum
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
üniversiteden arkadaşlarından. tabi trans birini kabul edecek bir erkek bulman gerekecek. buda şansınızı ciddi bir şekilde düşürüyor.
Öyle mi bi sor bakalım ben her erkeği kabul ediyor muyum?
tabi ki kabul etmeyeceksin. dediğim erkek grubundan bir seçim yapacaksın.
Zaten 2024 yılında hala daha LGBT düşmanlığı yapan erkek kitlesi benim radarımda olamaz. Doğuştan kadın olsaydım da bagnaz erkek kitlesi benim radarımda olmazdı. Bi fark yok aslında.
peki sizce türkiyede lgbt düşmanlığı yapmayan erkek oranı kaçtır?
Trde yasamayk dusunmuyorum. Statuye gore degisir erkeklerin fikirleri. Modern bi cevrede yasiyorum fakat sozde bagnaz erkeklerde ciddi yurudu bana realde.
bu kadar talep gördüğünüze göre erkek arkadaşınızı nerden bulabileceğinizi de biliyorsunuzdur. iyi geceler.
Homofobiklik ABD Türkiye den hazla ki erkek erkeğe sarılmak selamlaşmak gibi davranışları dahi itici buluyorlar
Hayir bilmiyorum realde uni ortaminda genelde seks amacli yuruyorlar ve sorun da bu! Durup dururken noye laf soktugunu anlamadim gerekli gordumki soru actim.
laf soktuğumu düşünmüyorum. çok düzgün bir şekilde cevapladım ama sen laf sokmuşum gibi bir tavır takındın. aslında ben seni anlamadım.
Trans olmak nasıl bir duygu? Buna seni sürükleyen ne oldu hep böyle birinden duymak istedim
Marjinal eşcinsel sosyal ağlardan veya mekanlardan
Seni ancak xikip atarlar. Ciddi bir ilişkiyi unut sen
Aslinda ciddi iliski isteyen erkekleri reddetmisligim var.
Tamam işte. Senin derdin de sadece xikilip mutlu edilmek.
Seks sevmekle birlikte ciddi iliskide dusunuyorum her ikiside
Yani sen tam olarak fakbadi arıyorsun. Düzenli aynı kişi ile... Beni becersin mutlu etsin bana da sadık olsun başkasına da gitmesin diyorsun. Doğru mu anladım
Yoo yakisikli dort bes fakbadi dhdhdh Şu an ciddi iliski istemiyorum sadece seks
Yakışıklı sayılmam ama ruhun giyimin vücudun kadın gibiyse seni mutlu ederim. İstersen...
Haha online da bakmiyorun ki ben realde nasil bulurum diye soru sormustum.
Ayrica kadin gibi degil kadinim insanlarin ne dusundugu umrumda degil djdjdj
Hangi şehirde olduğunu söylesene sen bir
Kibris sen
Çok uzaksın. İzmir olsan olurdu bak senin iş
Herero musun peki
Tamam heterosun iste djdjdj kizma
Bence femboya azan erkek biseks sayilmaz femboy trans feminen diye erkeklerin ilgisini cekiyo sonucta
Heh işte. Kadın vücudu ruhu giyimi seviyorum ben. Maskülen olandan nefret ederim. Senin giyimin nasıl dışarıda
Cok beyazim ve siyah sacliyim feminen seyler makyaj vs yapiyirum ama Şu an femboy gibi takiliuorum uni ogrencisi oldugum icin gecis donemi yeni basliycak
Çok fena becerilirsin sen heee. Seviyorum beyaz tenli kalçayi tokatlamayi 😀 Yatakta ne giyiyorsun diye sorayım o zaman
Gahahq kendimi kesfetme surecim major depresyonla gecti. bana yuruyen hic bir erkegi kabul etmedim zaten cogu evli ya da sevgilsii vardi maalesef. ve bakireyim dhdhdh yani yatakta ne giycegimi victoria scretta anca karar vericem 😂
İlk ben dölleyecegim seni desene 😀😀
Ne giyeceğini söylesen en azından hayalini 😀
Yavrum
Benimde hayalim senin gibi fiziği iyi olan trans sevgili bulmak valla. Keşke sevgilim olsaydın :)
Çok zor belki senin gibi takılan birini bulabilirsin beraber yaşarsınız
Neden cok zormus
engellesene beni böyle soruları açık sormaya cesaret edin uğraştırmayın bizi
Sanane canım istedi gizli sordum. Transim ve kimligimi acik etmek istemiyorum malum avrupa standartlarinda yasamiyoruz maalesef
tamam bende senden rica ediyorum engelle beni
Sinirimi bozdun engellemiyorum kaldiki neden bunu istiyosun anlamiyorum
troyla işim olmaz soruma görüşüme denk gelmeni takipleşme ihtimalini dahi istemiyorum
tanısan yolda sokakta görsen Instagram istersin kulun kölem olayım dersin, o kalite de bi erkeğim gelmiş burada boş yapıyon yıkık tro
Shdhdh emin ol istemem. Erkek secerken LGBT ve feminist dostu olmasi irkci fasist soylemlerde bulunmamasi ileri ingilizce bilip benim gbi amerikan lisesi mezunu olmasi 10k dolar gibi bana yakin maasi olmasi gibi kriterlerim var. Istersen simdi henry cavill ol. Ruhun kalbin o kadar kotu dusuncelerin o kadar ezik ve yobaz ki senden hic bir sey olmaz.
dönmelere kalmadım Şükür
Bi sor bakalim trans kadinlar sana mi kaldi sgdgdgd guldurme beni
Bende 1.60 ım erkeğim benimle ol
Flört uygulamaları en kolayı
Vercem dersen 100 kişi sıraya dizilir
Var bizim birisi yönlendireyim
Napican erkeği benle arkadaş ol sen
Benden uzak. Kime yakın iolirsan
Buldun bile 😍😘
Çabuk bana engel at
Ne alaka seni ciddiye bile almiyoken niye engel atiyim djdjdj
Hornet indir.
Zor bulursun.
Haha emin misin aslında yazan var baya da benim istediğim gibi yok djdjdjjd
Keşke zor bulsalardı : /
Bu sitedekiler abaza, bakma.
Hayir realde. Kaldiki neden trans oldugum icin ‘sevilmeye degmezsin’ gibi bi fikir empoze etmeye calisiyorsun?
Yaşadığın ülkenin gerçeklerinden habersiz olan insan. Burası Avrupa değil.
Peki neden Avrupa gibi olmasin? Neden kabullenilmis bi caresizlik var?
Avrupa Hristiyan, Türkiye Müslüman. Aradaki fark bu.
Neden herkes " sevilmeye değer " diye empoze ediliyor. İnsanları o kadar iyi kılan ne ki ¿ . Sadece toplum birliğini korumak için uydurulmuş safsatalar.
@Esrablabla cunku sevilen trans kadinlae var ve gercek bu her insan sevilmeye degerdir. guzel bir trans kadinda. Dinler beni ilgilendirmwz. Bana musluman olan erkeklerde yurudu. cok mu dindarsiniz her halti yerken?
Buldun bile
Üniversite de
Gissss yerler seni
Tobeee Ya Rab
Senin inancin benim ozgurlugumu kisitlayamaz
Inanancli degilim yine de Dislicam. sizi igrenc 🤢🤮
Hahaha pekala bizde seni ciddiye alicaz nolur dislama bizi bay BeyazzRuh senin sozunun bi hukmu var ya sen diyince dislanicaz dunyada djnddjd
😄😃😄 kiyamamm femboy cuk
Kedi kulaigimi takip agliyorum Şu an bay beyazruh cok uzdun beni
Miyav da diyon mu Sana Ya. Yok 😃😁😃😀
Haha beyim ne isterse o yobaz insan sanane bundan djdjdhd
Su yrg sevginizi kizlara verseniz az 😀
Banane kizlardan dhdjdj cidden bes alti erkekle bile ayni anda yapmak istiyecek bi big dick sevgim var. neden boyle?
Kilit vur arka kapiya 😀
Cidden gangbang yapsam hastalik falan kapar miyim djdjdjd
Dunya sen ve digerlerinden temizlenir guzel. fikir 😄😃😀
Sana bi oral seks cekerim ondan sonra bi daha femboylara laf edemezsin yobaz seni dhdb hayatindaki hic bi kiz benim gibi yapaamaz ;)
Xbdhs oral sekse cevirmis saksofonu inanmiykrum 😂
Hic bir kiz yapmadi ztn
Oha niyee
Normal bir sey gibi diyorsun cunku sevgilim olmadi yani
Haha peki madem
Inci sozluge gelme 😀 daha
Iyy incici misin biktim sizden 😂🤣
Hanababaha tahmin etmesi. zor olmadi.
Hic yakisikli cikmadigi icin orayi terk ettim. Maalesf
Olm ne adamsin harbi mk 😀 orada da kufrediyorum sana 😉 kismet iste burada da sovdum Ohhhhh
Neyse gidiom ben hadi bb
Oglum sensin karsinda disi var kwndine gel bu bir
Ikincisi ordaki nickin neydi senin coook merak ettim
Merak iyidir 😉
Nerdensin
Kıbrıs
160 boyunda erkek mi var lan
abla benim de kafa uçtu valla
Trans kadına erkek demen ciddi saygısızlık!
Bende anlamadım kız mı erkek mi ne bu la
çok bilgili olduğumuz konular değil o anlamda demedik
bende valla
@c1lar1ty peki sadece kırıcı bir laf.
kalbini kırmak istesem şu an böyle konuşmam zaten kusura bakma yine de:)
@c1lar1ty bu erkek doğmuş kadın olmaya çalışıyor işte boş yapıyor boyuda 160tan fazladır kendini kısa göstermek istiyor
bilmiyorum gerçekren böyle bir durumu da olabilir ya da şuanki gençler gibi heves ermiştir önyaegılı davranmicam
@c1lar1ty aslinda 159 um bile fakat 160 diuorum.
‘What causes transexuality’ diye googlelarsaniz bunun bi heves oldugu gibi bagnaz dusuncelerden kurtulabilirsiniz. Tabi ingilizceniz varsa ;)
bu durumu kötü kullanan var ve çoğu insan kendini lgbt bieeyi ilan ediyo yanlış anlaşılmanın ahlaken bu konuda doğru olduğunu düşünmüyorjm objektif bakarsam
@c1lar1ty senin fikrinin bi hukmu yok. tip doktirlarinin arastirmalari ortada. Sen hangi alanda doktora yaptin ne biliyosun da konusuyosyn
senle tartışmayacağım lgbt normalde hastalık sayılıyordu lgbtlilerin zorlamasıyla bu durum değişmiş işler tersine dönmüş zaten dinya devletlerinin amacı toplumun ahlakını çöktürmek istisnalar olabilir ama herkesin lgbt bayrağı ile dışarı çıkması hiç samimi değil durum bu
@c1lar1ty peki herbokolog. hem politikayi cozmussun hem tip hemde sosyoloji hatta noroloji ve psikoloji. Ondan bu ozguvenle trans bi kadina yargi dagitabiliyosun. Tebrikler
seni yargılamıyorum saygı da duyuyorum ama çevremde hoş olmayan çok şey ile karşılaştım beni az da olsa anlamışsan anlatmak istediğim şeyin ne olduğunu anlayabilirsin zaten amacım tartışmak değil:)
Nerelisin
Kıbrıs
Uzak olmasaydın 🤔
Tanışalım mı?
Haha uzakmisiz
Uzaklar yakın olur birbirimizi beğendikten sonra
Uygulamalardan
Allh kurtarsın
Kurtarılcak bi durum yok kendi hayatına bak
Süpersin
Zamanla herhalde
Bennnnnn