selam ben eskişehirde yaşayan bir trans erkeğim fakat hiç çaktırmıyorum ses olsun dış görünüş olsun sesim aşırı derece de kalın tipim vücudum vs. da tamamen biyolojik erkek gibi, işe başlamak istiyorum cafede falan sigortasız işe alan bildiğiniz yerler falan var mı hani trans olduğumu söylemeyip çalışırım veya bu durumu sorun etmeden işe alacak bir yer de olur bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belli değilse kimse bilmek zorunda değil ama evraklaronda çıkar
Bulabildin mi
bulamadım.. yani işin olsundan başvuru yapıyorum fakat işte belirtmedim trans olduğumu da orada nasıl olucak napıcam bilmiyorum
Tamamen oldun mu trans
hayır ameliyatlarımı falan olmadım kimlikte de kız gözüküyor fakat dış görünüş olsun ses olsun falan direkt erkek gibi o yüzden ne yapacağım bilmiyorum
Çok ön yargı var
Saygı yok
Ailen nediyor
ailem konusunda sıkıntı yok onlar saygı duyup destekliyorlar geri kafalı değiller o açıdan şanslıyım fakat işte türkiye gibi bi yerde iş bulmam çok zor :/ bide trans deyince herkes erkeklikten kızlığa geçmiş sanıyor öyle bir algı var ama kızlıktan erkeğe ben
Tam tersi senin
Ama ikiside aynı
Anlıyorum yaladığın şeyleri
Arladaşımda çok zor durumlar yaladı
Yaşadı
çok zor gerçekten keşke türkiye bu konuda gelişebilse
İşte insanların yapısı değişmez
Çevrende kimse kalmıyor
Aslında belli olmuyor ise sorun olmaz gibime geliyor dediğin gibi ise
ya evet belli olmuyor asla genel olarak arkadaslarım var zaten o açıdan da sıkıntı çekmiyorum sosyalim destekliyorlar da beni fakat işte iş konusu sıkıntı oluyor sigortada gözğktüğü için
Belki konuşsaan sorun olmax görmedim seni bilmiyorum
Durumun ne
denicem bakalım çekinmezsem 😅 günlük işler sigorta istemiyorsa bi şekil öyle yapmayı denicem
Oda olur ama zor olur
Sanayi de çırak
Yaş kaç
18
Erkek gibi çalış trans gibi seviş
ne diyosun brom bunun sorduğum soruyla bi alakası mı var
Brom deme lazım olur.
erkeklerle ilgilenmiyorum
Kim zikiyor seni?
kardeşim kimse, hoşuma gitmiyor diyorum benim hoşuma giden sadece kızları tatmin etmek bi erkeğinkini gördüğüm an midem bulanıyor her vqjinası olan erkek sevmiyor bu düşünceden çıkmalısın
Ulan hem sapıksın hem hastasın hem de bana atar gider yapıyorsun. Neyse sokakta layığını verirler sana nasıl olsa.
bu sapıklık veya hastalık değil böyle düşündüğün için tedavi olmanı tavsiye ediyorum, ayrıca böyle olduğunu düşündüğün birine “brom deme lazım olur” tarzında konuşup isteğini belirtmen komik oldu bir tık. ha birde red yiyince bu verdiğin tepki ne kadar seviyesiz bir ezik olduğunu gösteriyor, yıllardır böyleyim ve tüm mahalleleri bilir tanırım çoğu da kardeşimdir gel bakalım sen layığımı vermeyi dene
Göttverenleri göttten becermeyi her erkek ister. Mahalledekilere bedava veriyorsan korurlar belki bir süre. Neyse ne olduğun belli benim de belli, hak ettiğin belli elbet küsküyü yiyeceksin.
ben götten vermiyorum? kimseye de vermiyorum kızlıktan erkekliğe geçiş yaptım ben bu konuda bilgin olmadan yorum yapmaya hakkın yok ayrıca “arkadaşlık” kavramını hiç yaşamadın sanırım yazık, hadi nolur yiyorsa sen ver dersimi ya ahahhah çok merak ediyorum yüzün ne hale gelecek hareket edebilecek misin hadi ya lütfen
Adresini ver gelip vereyim dönme..
bana sana herhangi bi ulaşabiliceğim bi yer söylesene ordan yazayım sana ben bi böyle şeyler söylemenin de dersini al tabi yiyorsa
Çık gizliden mesaj atayım dönek vajinan sıkıyorsa
ulan gizliden cevap veren de sensin? gottum yemiyor demiyosunda ben bu uygulamayı bilmiyorum hiç adam akıllı yaz herhangi bi sosyal medyanı yazıyım işte
Sosyal medya hesaplarıma dönme ve sapıklardan etkileşim gelmesini istemem. Telefonunu yaz
kardeşim zaten kendi hesabımdan yazmıcam direkt arkadaşımla iletişime geçiceksin yanımda şu an nerede olduğunu öğrenip yanına gelicez uzatma ver sosyal medyanı
Yanıma gelip ne yapacaksın? Ben sevmem döneklere çakmayı
merak etme sen değil biz sana çakıcaz
Dönmeye bak sen içinden erkek çıktı.
erkeğim zaten kanka göttüm yemiyor demiyosunda burada boş laf yapıyosun bahsettiğin şu erkekliği görelim hadi uzatma da söyle
Ulan karar ver penisini kestirip vajina yaptırdın mı yaptırmadın mı? Ne olduğun belli değil, arkadaşına da söyle yavaş vursun sana arkadan beynini etkiliyor gibi
lan ben biyolojik olarak kızım, vajinamın üstüne penis yaptırıcam olum önce düzgün anla şunu
Ulan karıdan erkek olmaz, saçmalamakta sınır kalmadı. Helak olamadınız bir türlü.
kardeşim görürsün olurmuymuş olmazmıymış daha fazla uzatmayıp bahsettiğin şu erkekliği göster diyorum sana iki saattir korkup uzatıyosun söyle hadi
Çık lan gizliden dop
la ver olum sen çık gizliden hiç bişi bilmiyorum bu uygulamada korkma hadi tamam aslında hastanelik edene kadar yapacaktıkta bu kadar korkuyosan o kafar yapmıcaz dersini vericez sadece hadi
Sana zaten Allah belanı vermiş, dönmenin teki olmuşsun, cenaze namazın bile kılınmaz. Sen adresini ver bana sana ilgilenecek 3-4 kardeş gönderip ipini çektireyim.
kendin ilgilenmekten korkuyorsun sanırım? yanına istediğini çağır 2 saate adalar büyük Gratis önü bekliyorum
Büyük adada seni iğdiş edecek kadar kalabalık grubu yollatıyorum, geçmiş oslun
heyecanla bekliyoruz :D
eee nerdeler bekliyoz hadi seri
Yolda annene denk gelmişler onu seviyorlar, bekle
bahsettiğin erkeklikten eser kalmadı sanırım :D laf bulamayınca anneme sardın eziksin azcık
Dönek künel bekle dedim mi bekleyeceksin, senin işin erkeklerin dediklerini yapmaktır
seviyesizliğini daha fazla belli etme lütfen korkağım diyemiyorsun gelemiyorsun o bahsettiğin erkekliği gösteremiyosun çıldırıyoz gülmektrn nolur gel YA AHQHJAJAKAKMDAM NOLUR
Burgaz ada ya gel sakinde çökerticez seni mahalle içinde olmaz
çok uzak orta bi yer söyle
İşte klasik bir dönek.. Hemen döndü..
kanka sen benim dediğim yere gelebiliyor musun korktum demiyorsun da çevirmeye çalışıyosun olm tedavini falan yakında olsana sen
Zaten sana Allah vurmuş, transbirey bir döneksin. Dediğim yere geliyorsan gel gelmiyorsan git em
boşu kes gel buraya ya da orta bi yer söyle hadi ya da 71 evlere mahallemize bekleriz
zaten köpekler sürü halinde saldırır. hele dönek köpekler
kendi gelemeyen sürüsünü yollayan köpek kim acaba :D uzatmayıp gelicek misin şu an gelmemek için sinir etmeye çalıştığının farkındayız ama yaramıyo kanka korkaksın işte
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!