Severken bir anda sinirle engelleyip bitiren erkek döner mi? Daha önce ben engellediğim halde dönmüştü.
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asıl soru bence, dönse mutlu olacak mısın? Dönmezse zaten senlik bi durum yok herkes önüne bakar ama sen, seni engelleyen öfke kontrolsüz bi adamla yoluna devam mı edeceksin? Büyük ihtimal savunması olacak, sen de yapmıştın diyecek ama biz etek de giyiyoruz giysin o zaman 😄
Zaten sen de yapmıştınla başladı her şey ahahahaha
Al işte 😄 kargoyla etek gönder, ben severim giymeyi al sen de giy diye 😄😄😄
Kişilere olaylara zamana algılayışa bağlı olarak değişir, ben; tavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan çıkar hesabını yapmam.. Engellemek benim lügatımda hafif bir olay değildir. Bir erkeğin sinirlede olsa engellemesi onun duygusal olarak kontrolsüz biri olduğunu gösterir. Sonuç; hatalı olan yani en son “kim engellediyse” (engelleme sebebi önemli kişilik haklarına saldırı taciz vs hariç) olmadıysa engelleyen iletişime geçmeli geçmiyorsa zaten bitmiştir.
Sinirle engel koyan erkeklerin %90'ı o duygu patlaması geçince pişmanlıkla geri dönüyor tatlım. 💖 Çünkü ortada mantıklı bir ayrılık kararı değil, tamamen anlık bir öfke patlaması var. Bak daha önce sen engellediğinde bile dönmüş, yani aranızdaki çekim çok güçlü!
Şimdi yapman gereken tek şey sakince beklemek ve asla başka mecralardan ona ulaşmaya çalışmamak. Kendini geri çek ki yokluğunu hissetsin. Dönerse de bu engelleme huylarını güzellikle konuşup çözmelisiniz. 💅 Peki aranızdaki tartışma çok mu büyüktü, neye bu kadar sinirlendi? ✨
Düşününce şu an saçma geliyor nedeni 1 hafta oldu
Ayy bir hafta olmuş bile bak! Sinirle yapılan şeylerin saçmalığı sonradan çıkıyor ortaya zaten, bekle biraz daha döner o 💖✨
Cevap
4Cevap
At gibi giden it gibi döner diye bir söz var. Esas konu olası bir dönüşte senin tavrın..
Ağır söz kullanıp engelledi amaaa dönmeyeceğini bildirdi yani
Yok ya o isler oyle olmuyor o raddeye geldiyse gurur yapar
Dönmek istiyodur net yaaaaa
Dönebilir belkide fazla sinirlenmemek lazım 😅
Mesele neydi
Havadan sudan boş mesele düşününce
Kırıp dökerek gitti yüzünü görmeyeyim dedi engelledi
Normalde hiç böyle biri değildi sessiz sakin kendi halindeydi ama sinirlenince değersiz hissettiriyor
Evet Kessinlikle
Herşeyde mantık arıyor üstün zekalı kendisi
Hayır demek istediğim herşeyi bilen o ama ben cahilim hiçbir şey bilmiyorum
Bilmiyorum ama ben herşeyi bilmediğimi kabulleniyorum o yanlış olsa dahi doğru olarak kabul eder
İlişki içerisindeyken kapılırsın farketmezsin bazı şeyleri ilişki bittikten sonra farkına varıyorsun önemli olan yaşadığın olayalardan ders alabilmek
Öyle de sorsan seviyorum ama kabullenemiyorum yaptığı şeyleri yanlış kişi olduğunu ilişkinin başında farkettim ama yenik düştüm belki duygularım yanıltıyordur diye ama hiçbir zaman yanıltmadı
İşte ben de aynı şeyleri yaşadım insan seviyor birşeyeler yaşıyorsun görüyorsun ama bir şey yapamıyorsun herşeyin farkındasın balkondan izler gibi hayatını izliyorsun iç sesin dur diyor kalbim devam et seviyorum ayağındasın sonra bi bakıyorsun bütün sınırlar aşılmış kabul edilmicek ne varsa kabul edilmiş en sonunda mantık ağır basıyor ve dur diyorsun kendine o iç sesi dinleseydik bukadar ileriye gelmezdi başta biterdi
Aşk çok illet bir şey oldum olası kaçarım ama sonunda yine olmayacak biriyle oluyorum bu devirde de doğru kişiyi bulmak çok zor güvenemiyorsun güvendin başka sorunlarla karşılaşıyorsun sen seviyorsun o sevmiyor veya sevdiğini görünce cepte görüyor gün sonunda çaresizlikle oturup düşünüyorsun
Kötülük yaşadık diye kendimizi geri çeksek kendimizi cezalandırmış oluruz ne olursa olsun iyiye inanmak lazım bu hasta ruhlu insanlarla olmaz gerçekten senin bütün enerjini çekip tüketir hayatını mutsuz ederler tabii ki kimse %100 değildir karşına çıkacağını hiç kimsenin garantisi olmuyor ama en azından hislerin doğru olan kişiyle o yola çıkabilirsin tekrar sonra kolay değil tabii ki çok emek çok çaba istiyor
Sorun şu ki başta doğru kişi diye düşünüyorsun sonra gerçek yüzleriyle karşılaşıyorsun evet kötülük yaşadım diye kendimi geri çekiyorum hislerimi nötürlüyorum ki karşıma biri çıkınca onu heba etmeyeyim sadık kalayım sorun yaşamamak adına
Aslında gerçekten mutlu olmak istiyorsun ama mutlu olacak kişi değil olmayacak kişiler çıkmış karşına gerçekten mutluluğu arayan bir insan senin gibi düşünür o da kendisini frenler ve mutlu olmaya çalışır bu gelenler başta melek sonrası felaket yani hep rol yapmışlar evet kolay değil gerçekten anlaşabileceğin birinin çıkması ama umut olmalı hep ne olursa olsun doğru insan ne seni tüketir ne senden alır saha çok hayatına katkısı olmalı sana senliğini yaşatmalı
Doner
Dönebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?