Kötü biten ilişkide erkek geri döner mi?

Çocukla tanıştık 1 ayda sevgili olduk bana çok ilgiliydi benden 3 yaş küçüktü ondan bi istemedim ama baktım baya olgun ikna oldum güzel bi iletişim yakaladık ciddi düşünen biriydi aramızda ilişkide oldu 2 defa birlikte olduk sonra soğuk yapmaya başladı ama işleri varmış işleri olduğuna da inandım geçti ama her şey için ayrıldım çocuk bana bi hafta soğuk yapıp üstüne bir gün aralıklı yazınca sonra ayrıldığıma pişman oldum bu sefer beni böyle kolay silmen beni korkuttu diyip bu sefer o istemedi bi hafta sessiz kaldım dayanamadım aradım pişman olmadığını gördüm aldığı karardan ben de bağırdım ona astım ve panikatak hastasıydım ağladım baya telefonda buluşmak istedim red etti sonra ikna oldu ama zorla güzellik olmaz diye düşünüp kalsın boş ver diyip vedalaştık bi hafta geçti aradan sizce geri döner mi çocuk beni çok beğeniyordu gördüğüm en güzel kadınsın diyordu hep kendi orta tipliydi ama dili çok tatlıydı ne düşünüyorsunuz haksız olduğumu biliyorum ama pişman olma ihtimalı var mı sizce

Güncellemeler
+1 yıl
Son konuşmada da çok iyi birisin çok güzelsin hep aklımda ilk günkü kız olarak kalacaksın gibi güzel şeyler söyleyip gitti çokta kötü bitmedi yani
Kötü biten ilişkide erkek geri döner mi?