Kötü biten ilişkide erkek döner mi?

İki sene çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ama ilişkinin sonralarında kavgalar çoğaldıkça beni bebek gibi seven bulutların üzerinde taşıyan sevgilim gitmişti artık beni umursamayan takmayan ilgi vermeyen sanki garip bir insan gelmişti çok değişmişti hiç beklemediğim şekilde yere çakılmış gibi hissetmiştim neden böyle yapıyorsun dediğimde neyi çok verirsen diğeri o kadar azalır az veriyorum ki değeri kalsın nerede ama sonralarında artık dayanılmayacak bir hale gelmişti kavga ediyoruz ağlıyorum umursamıyor umrumda değilsin diyordu bana ben o kadar ilişki için çabalarken onun böyle yok sayması beni daha da sinirlendiriyordu kavga ediyorduk uyuyordu ben sabahlara kadar ağlıyordum ama onu da anlaymaya çalışıyorum işten yorgun geliyor üstüne bir de ben gidince bunalıyordu ve önceden benim bebek gibi hissettiren çocuk ben bu zamana kadar sana hiçbir zaman ilgi vermedim diyordu sonrasında artık yavaş yavaş kavga edince günlerce bana cevap vermemeye başladı son olayda ise yeni günlerce yazmamışmıştı bana neden yazmıyorsun dediğimde boş boş tripe giriyorsun demişti ama ben de dedim ki bir insan boşyere tribe girmez sonuçta bir nedeni vardır değil mi dedim dedi ki bir nedeni beni ilgilendirmiyor bu cidden çok zoruma gitti baktım hala beni takmıyor çok yorulmuştum artık çok doluydum çok beddua çok hakaret ettim engelledim sonrasında tabi bunu da bir vicdan azabı oldu çünkü ben bu zamana kadar ona kıyamayan sonuna kadar sevgimi hissettiren biriydim iki senedir tek kötü laf etmemiş olan ben ona bu şekilde kötü laflar ettim ve o da bunun şokunu girdi muhtemelen sonrasında diğer günün akşamı artık hiçbir şeyimsin her şeyim ve seninle olan defteri kapatsam ne olur bütün sayfalar ezbere biliyorken diye videolar beğenmiş ama hala TikTok’ta takiplesiyoruz ama bu benim için pek bir anlam ifade etmiyor bu zamana kadar her zaman çabalayan bendim haklı olsam da gider özürümü diler gönlünü aldırttım siz peki onun yerinde olsaydınız size hakaret eden bir insana geri döner miydiniz veya ne kadar bir süre sonra dönerdiniz çünkü bana her zaman ne olursa olsun ne kadar süre geçerse gitsin ben seni bırakmam ben senin evleneceğim oradaki senin derdi siz vazgeçer miydiniz çünkü benimki de bir patlama noktasıydı
Kötü biten ilişkide erkek döner mi?