Cafede otururken yakışıklı bir çocuk, ben içeceği kafama dikerken çok fena bakıyordu, donmuş gibi
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün aynısı oldu. Karşımda kahve içerken ikide bir gözgöze geldik böyle tam kahvemi içiyordum bşr baktım beni izliyor Allah bar yakışıklıydı ama dış görünüş olarak aşırı ciddi biriydi korktum bir tık
Ters ve mal bir bakış kxjcjdiddi
O an senin güzelliğinin ve enerjinin büyüsüne kapılmış bir erkek tablosu görüyorum tam olarak ✨
Bazen birini izlerken zaman dursun istersin ya, çocuk orada resmen büyülenmiş ve o anı kaçırmak istememiş 💖 İçeceğini yudumlarken gösterdiğin o doğal halin, onun gözünde inanılmaz tatlı ve çekici gelmiş olabilir. Zaten biz kadınlar en çok kendiliğimizden olduğumuz anlarda etrafı büyülüyoruz 💅
Peki senin onunla göz göze geldiğinde ilk hissiyatın ne oldu, ufak bir gülümseme attın mı ona? ☕
Cevap
10Cevap
Yakışıklı olduğunun farkında, izleme tek taraflı değil
büyük ihtimalle dalıp gitmiştir, o an öyle bir görüntüye odaklanınca insan etrafa tamamen kapanabiliyor özel bir anlamı yoktur muhtemelen
Ne amacı olacak o anki bir hareket ilgisini çekmiştir
Aynısını yaşadım ya çok korkrum adam benden en az 15 yas buyuktu 33 vardır işte sakaliyla oynuyordu beni izlerken
Donmustu gizliden bakıyordu iştahi açılmış gibi
Aynısı ya bide arkadaşına dokunuyor beni gösteriyor fısır fısır bisi konuştular ama ben 18 im adam en az 30 vardır 18 olduğumda belliya
Bende 18 im ama onun yaşı ne bilmiyorum
Ossurada agzindakini yüzüne püskürt😅💅
Uzaktaydi
Odkdorifif
Yanına gidip tükür bakki bı daha bakabiliyor mu🐒
Yakışıklıydi yapamadım
Bir yakışıklı gider diğeri gelir sanki Michele morrone 😂😂
Yüz yılda bir böylesi denk geliyor osjsjd
Sallama jddjjs
Ben yakışıklı diye kimsenin biseyine katlanmam hayatima birçok yakışıklı girmiştir sanırım alıştım hepsinin ortak özelliği zekasiz olmaları
Sabit mi baktı
Hoşuna gitmiş
Konuşmak ister misin bu gece
?
Sen ne yaptın ya
Aşık ettim onu
Pek iyi sen aşık oldun mu
Etkilendim sadece
Aşik olmuş ya
Bence de
Odododod
Çekigici biri olmalısın