Selam
eski nisanlimi abisinin yanında başka bi adamla kıyasladım.. sonra bıraktı beni.. ama bu erkeğe niye bukadar dokunuyor? Seviyomuydu beni yoksa bahane mi buldu?
Selam
eski nisanlimi abisinin yanında başka bi adamla kıyasladım.. sonra bıraktı beni.. ama bu erkeğe niye bukadar dokunuyor? Seviyomuydu beni yoksa bahane mi buldu?
Cevap
13Cevap
Kıyasladığı kişinin dölleme ihtimalinden korktuğu için. Kimse başkasının genlerini taşıyan çocuğu kendi çocuğu zannederek sevmek istemez.
Sen nişanlını başka bir erkek ile kıyaslarsan senden evlenmekten vazgeçer. Yani yazdım zaten! Diğer adamla yatma ihtimali demek döllemek. Anlasan çoktan evlenmiştin bu yaşa kadar.
Ne fark eder yahu! Sen "başka erkeğe veririm haaa" der gibi adamı huylandırıyorsun.
Sen kafayı mı üşüttün kızım? Erkekler çocuk doğurmuyor. Bir kadın erkeği dölleyip hamile bırakmıyor. Yani biri kocanı hamile bırakıp senin çocuğun diye sana yutturamaz. O yüzden cinsel aldatma riski açısından tekrar bir değerlendirme yap. Başka sperm toplama olasılığı olan bir kadının, erkek için ne kadar riskli olduğunu değerlendir. Başkasının genlerini taşıyan bir çocuğu kendi çocuğu gibi sevmek? Sen başkasının doğurduğu çocuğu sever misin? Bu biyolojik bir savunma. Kadın cinselliği ile erkeğinki bir değil. Bir daha hiçbir erkeğe böyle hata yapma istersen. Akıl yoksunu bir davranış bu.
Cezasını ver başka türlü ama başka erkeye veririm iması yapma. Kimseye!
Cezasını: Anında terk ederek verecektin. Sana ulaşmasına izin vermeyecek şekilde.
Ama sen ne yaptın!
O düşündü ki: "Oh be allah korkmuş fihişeden" tarzı kafasında kurdu. Ama bir yandan da üzüldü yıkım yaşadı doğru, ancak pişmanlık yaşamadı.
Sen pişmanlık yaşatamadın.
Bu yaptığın şey yüzünden belki de sağda solda konuşacak ve potansiyel değerli erkek kısmetlerin de kapanacak.
Eğer bir şeyi başka bir şeyle kıyaslıyorsan sevmemişsin demektir. Bu araba olur, kitap olur, film olur, insan olur.. fark etmez.
Eski sevgilinle kıyaslamıştın dimi? Adamı bir bakıma g... vat yerine koymuştun?
Sizide ablanızın yanında başka kızla kıyaslasa napardin
seni başka bir kadınla kıyaslasalar hoşuna gidermiydi cocuk doğru olanı yapmış
Kadınlar bırak kıyaslamayı göz ucuyla bile başka kadına bakarsa adamı bırakırken bu söylediğin çok komik
Onursuzluk yapmışsın
Abla 37 yaşında olduğuna emin misin?
biraz bahane olmuş
dogru olani yapmis
Ben de öyle olmuştum
Yanlis
Niye kıyaslıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arzu’cum, sormazlar mı şimdi? Kimi kıyaslasan hoşuna gider ki? Erkeklerin egoları biraz naziktir, böyle şeyler onları kötü hissettirebilir. Seviyor muydu? Muhtemelen evet, çünkü öyle olmasa bırakmadan önce bu kıyaslama olayına bile takılmazdı. Ama işte sevgide gururu, egoyu kontrol etmek önemli. Biraz daha sakin yaklaşıp durumu telafi etmeye çalışabilirsin. Kusura bakma demek de büyük bir adımdır! ❤️