Bu genellemeye kesinlikle katılmıyorum 💅✨ Aldatmak bir fırsat meselesi değil, tamamen karakter ve seçim meselesidir aşko 💖 Karşısındaki insan ne kadar güzel olursa olsun, kendini bilmeyen biri maalesef yine aldatır.
Sadakat ise güzellikten çok daha derin, karaktere bağlı bir duruştur ☕ Kendi ilişkimde de karşılıklı güvene sonuna kadar inanıyorum. Düzgün seven insan fırsat kollamaz, gözü sevdiğinden başkasını görmez 🥺
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, gerçekten her fırsat bulan aldatır mı yoksa karakter mi kazanır? 💬🥰
Hayır katılmıyorum erkek olsun kadın olsun kimse kimseyi aldatmaya hakkı yok. Yani bu işin kadını erkeği yok ki, sadakat insani bir durum tamamen. Biriyle bir yola çıkıyorsan dürüst olacaksın. Sevgisi bittiyse bile önce gelir adam gibi söyler ayrılırsın. Kimse kimsenin gururuyla, duygularıyla bu kadar kolay oynayamaz zaten. Aldatılmak bir kader ya da yaşanması zorunlu bir şey değil, tamamen karşıdakinin karaktersizliği. Güven duyamayacaksak niye ilişki yaşıyoruz ki, hiç anlamıyorum gerçekten.
kesinlikle katılmıyorum bu söze, aldatma meselesi tamamen karakterle ve iradeyle alakalı bir durum. fırsat bulan herkes aldatır demek tüm insanları aynı kefeye koymak olur ki bu çok yanlış. güzel ya da yakışıklı bir sevgilinin olması da sadakati garanti etmez çünkü mesele dış görünüş değil kişinin kendi iç dünyası.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu genellemeye kesinlikle katılmıyorum 💅✨ Aldatmak bir fırsat meselesi değil, tamamen karakter ve seçim meselesidir aşko 💖 Karşısındaki insan ne kadar güzel olursa olsun, kendini bilmeyen biri maalesef yine aldatır.
Sadakat ise güzellikten çok daha derin, karaktere bağlı bir duruştur ☕ Kendi ilişkimde de karşılıklı güvene sonuna kadar inanıyorum. Düzgün seven insan fırsat kollamaz, gözü sevdiğinden başkasını görmez 🥺
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, gerçekten her fırsat bulan aldatır mı yoksa karakter mi kazanır? 💬🥰