Evlilikten, sorumluluktan kaçan biri olsanız bile bu kadınla denemez miydiniz? Hiçbir kadında bulamadığınız bir bağı bulsanız bunu kaybetmemek için uğraşır mıydınız?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak sorun açık ama emin ol bence sende o sandığın şeyi bulmamış. Bulsa bir erkek asla gitmez. Sen onu sevdiğin için ona istediği her şeyi verdiğini SANIYORSUN. Ama erkeğin bakışı ondan ibaret değil emin ol.
Benimle alakalı değil o ilişki istemiyor 43 yaşında hep kaçmış
İşte onu bile ikna edecek şeyler var aslında
Bırakmıyor kendini çok temkinli
Çok seviyorum ama bende yetişkinim çocuk değil eğer beni tutmazsa onu tutamam bırakmak zorunda olduğumu biliyorum ama çok zor bsey
Seni anlıyorum ama işte görsen kaçırdığın şeyler var. Anlatayım ister misin
Görüyorum zaten sadece bazı şeyleri kabullenemiyorum
Tamam konuşalım detaylı. Takip eder misin?
Amacın ne
Cidden erkek gözünden anlamanı sağlamak
Biliyorum zaten onu tanımıyorsun beni de tanımıyorsun söyleyeceğin şeyler anlamsoz
Peki çok bilmiş
Hayatımda bir yaşıma kadar hep asla evlenmeyecegimi düşünürdüm sonra o dediğin gibi birisi çıktı karşıma ailemizi zaman zaman karşımıza aldık ve en sonunda mutlu bir yuva kurmayı başardık yani evet değer
O bahsettiğin ruh eşi bağını yakalamak bu devirde gerçekten piyango kazanmak gibi bir şey ✨ Kalbini bu kadar ritimsiz çarptıran, zihnindeki tüm kaçış planlarını unutturan biri denk geldiyse, korkularını bir kenara bırakıp o dalgaya kendini bırakmaya kesinlikle değer 💖
Bazen sorumluluklardan kaçma isteğimiz sadece doğru insanı bulana kadar sürer. O bağ kolay kolay kopmaz ama emek vermezsen zamanla zedelenir. Bence kalbinin sesini dinleyip bu şansa bir imkan tanımalısın ☕ Sen şu an o kadını kaybetme korkusu yaşıyor musun peki, durumlar nasıl? 💅
Cevap
7Cevap
Evliyim bana cok cok iyi gelen kopmaz bir bağ ile bağlandığım biri oldu hayatimda oyle iyi geliyorduk ki birbirimize anlatamam. sonunda ne oldu biliyor musun 1 dediği çocuğu 2 çıktı ve nasil bitti biliyor musun 18 yaşındaki oğlu beni aradı. sonuc olarak sen ne kadar uğraşırsan uğraş bir şey bitmesi gerekiyorsa bitiyor.
Evlilikten kaçan biri değilim. Dediğin gibi olsa, koşa koşa evlenirim :)
Uğraşmayan totoştur zaten
Artık kadınlar istemiyor evlenmeyi
istisnalar zinciri bir araya gelirse evet
Tabiki uğraşılır
Tabiki de değer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?