Yeni sevgilim daha ikinci haftadan borç, para ve evlilik masrafı sormaya başladı, normal mi?

Erkek arkadaşımla ikinci haftamızı doldurduk, ikimiz de birbirimizden o kadar hoşlandık ki evlilik konuşmaya falan başladık. Her sevgililikte flörtleşme gibi tabii ki 3-4 yıl sonrası için. Az önce konuşurken durduk yere “Sen evlendikten sonra çalışacak mısın ya da eve yardım eder misin?” tarzı tuhaf tuhaf sorular sormaya başladı, sonra da borçlarından bahsetmeye başladı, en sonunda da baba evinde gördüğü rahatlığı kendisiyle göremeyeceğimden falan bahsetti. Ben de zamanı geldiğinde ayağımızı yorganımıza göre uzatabileceğimizi söyledim, yanında da bu konuların çok erken olduğundan bahsettim. Şimdi aklıma takıldı, daha flört dönemindeydik. Ben bu çocuğun cebinden para gitmesin diye sahilde oturuyorum, etkinlik yapmıyorum. Neden bu tür sorular sormaya başladı bana? Evlilik düşüncemiz 3-4 yıl sonra değil miydi?
Yeni sevgilim daha ikinci haftadan borç, para ve evlilik masrafı sormaya başladı, normal mi?