arkadaşlar sevgilimle buluştugum zaman hesabı bi o ben bi ben ödüyorum vs o şekilde hallediyoruz. ama ben alman usulü ödemeye geçmek istiyorum. herkes yediğini bilsin herkes yanına ona göre para alsın diye. sizce bunu onu söylemem yanlış olur mu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Küçük hesaplar peşinde koşan küçük insanlar. E siz sevgili değil ahbap çavuş olmuşsunuz bu nasıl bi hayat ya
nasıl yanii?
Samimiyetsiz bir ortam sevgili değilde kurban ortağı gibisiniz. Çok banel ya
senin icin samimi ortam nedir?
Doğaçlamadır içinden geldiği gibi sözleşmesiz kuralsız samimiyettir. Valla yediğimi içtiğimi hesap eden sevgili sevgilim değildir kurban ortağımdır
hımm. peki, teşekkür ederim
Söyle söyle ne olacak bunda etik olmayan bir şey yok.
bi arkadasımla da konustuk da kasa da öyle olmaz vsye getirdi kaldı ki iki taraf onayladıysa cok da garip değil bence
Garip olan bir şey yok zaten boş ver sen herkesin yorumlarını etik kuralları çerçevesinde odaklan.
teşekkür ederim :)
Daha iyi olur gayet mantıklı bence onun da hoşuna gider
teşekkir ederim
Rica ederim böyle ince düşünen kızların olması beni mutlu ediyor
yorumlara bakınca pek ince düşünen olmamışım sanırım ama işte :) tabii herkesim fikri
Erkeği bankamatik gibi görenler ve eşitliğin ne demek olduğunu bilmeyenler için saçma bir düşünce sizin ki
teşekkür ederim. ben de öyle düşünüyorum. yani herkes kendini dışarı cıkarken ona göre ayarlar en azından. alman usulünün de sevmemekle bi alakası yok bence neticede ekonomi ortada değil mi
Öyle tabi her şey çok pahalı
Ne fark edecek ki? Sevgilin çok daha fazla mı yiyor?
öyle değil ama düşüncesiz olabiliyo. yani bi yemek yerken hesabı ödeyecek kişinin yediği yemekten daha pahalısını istemek bana pek doğru gelmiyo
Eğer ufak tefek farklardan bahsediyorsak bence çok da sorun yok ya. Takmamak lazım.
evet çalışan insan için pek fark etmiyor olabilir ama öğrenci için?
Yahu bütçeni aşıyorsa zaten sevgilinle konuş durumu. Bir de sürekli yemek mi yiyorsunuz dışarda anlamadım ki.
Normal oturun çay kahve için sohbet edin. Gezin. Sürekli yemek yenmez zaten.
hıhıı şehir farkı var da gelince haliyle uzun duruyo. onun icin öğlen yemeği veya akşam yemeği yememiz gerekiyor. yani sürekli olan bi şey değil haftada 2 ya da ayda 1 görüşüyoruz ama ben daha okuyorum ailemden para alıyorum henüz. haliyle bi anda 2 kişinin yiyeceği yemek parasını istemeye çekiniyorum:/ bi yandan da sürekli gelmediği için çok da dert edilecek bi durum değil sanırım ama yine de insanı bi düşündürüyo karşı tarafa durumu söyleyip söylememek
O zaman işler değişir tabii ki. O ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama sen öğrenciysen ve her seferinde yemek yiyorsanız bence de bu durum konuşulabilir.
Sizinki aşk değil evcilik bence ayrilın la 😂
olayın evcilik kısmını kaçırdım?
Yanlış bence hep kızlar ödemeli hesabı
he ya bizim de babamız hazine bakanıydı zaten :’)
Öyledir
Absurd
olan?
Olayın tamamı
sırf cool takılmak icin attıgın bi yorum gibi geldi bana da :)
Bana da fakirlik kokusu gibi geldi neyse
Aynen