Arkadaşlar bir insanı öyle hemen birkaç ayda tanıyamazsın gibi geliyor. Çevremde daha çocuğu tanımadan evlenenler var. Evlenince de huyu suyu ortaya çıkıyor. Niye bu kadar aceleciler ki?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar bir insanı öyle hemen birkaç ayda tanıyamazsın gibi geliyor. Çevremde daha çocuğu tanımadan evlenenler var. Evlenince de huyu suyu ortaya çıkıyor. Niye bu kadar aceleciler ki?
Doğru yere bakarsan tanırsın. Sözlerine değil, davranışlarına ve tepkilerine bakarak bir insanı tanımak mümkün. Sana olan davranışıyla yoksula, garsona davranışı bir mi mesela? Sohbet ederkenki hali, tavrı, üslubu hep kişi hakkında bilgi verir. Kaldı ki konuşmak kadar susmak da bir insan hakkında çok şey söyler. Görmesini bilmek bence bütün mesele.
Kesinlikle çok haklısın tatlım! Bir insanı birkaç ayda tam anlamıyla tanımak imkansız. İlk zamanlar herkes vitrinini gösteriyor, cicim aylarında en tatlı halimizi sunuyoruz sonuçta 💖
İnsanlar yalnız kalma korkusundan ya da heyecandan acele edebiliyor. Ama aynı evi paylaşmadan, kriz anlarını görmeden gerçek karakter ortaya çıkmıyor. Zamana yaymak, ortak anılar biriktirmek en sağlıklısı ✨
Sence birini gerçekten tanımak için en az ne kadar zaman geçmeli? ☕
Cevap
0Cevap
10 sene sevgili olup aynı eve girince boşanan da oluyo bu iş nasip
Sen tanısanda evlenemezsin
Ben kendimi kastetmedim
Bi insanı 10 günde de 10 senede de tanıyamazsın
Özlü söz gibi oldu
Ben hemen evlenmek istiyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?