Ben bugüne kadar aşık olduğum kişilerden bir hayır görmedim, bundan dolayı birinin sırf maddiyatı iyi diye sevmediğim kişiyle evlensem olur mu çünkü artık bir an önce yuvamı kurmak istiyorum
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bugüne kadar aşık olduğum kişilerden bir hayır görmedim, bundan dolayı birinin sırf maddiyatı iyi diye sevmediğim kişiyle evlensem olur mu çünkü artık bir an önce yuvamı kurmak istiyorum
bu devirde evlenilecek son insan senin gibi düşünenler bence.
seni kötü biri görmüyorum yanlış anlaşılmasın fakat bu bakış açısı resmen hayatsızlık amaçsızlık gibi. biri aynı düşünceyle sana yaklaşsa sen evet demezsin ama kendin isteyince bunu normalleştiriyorsun ne acı
Beni yanlış anlama ilişkilerimde hep hayal kırıklıkları yaşadım bu yüzden kimseye de güvenemiyorum hani maddi durumu iyi olsun iyi bir insan olsun sevmesem de olur acaba böyle olur mu bu yüzden düşüncemi sizlerle paylaşmak istedim sonuçta bu evlilik bu çocuk oyuncağı değil o yüzden sizlerden güzel tavsiyeler almak istedim
iyi de çocuk oyuncağı değil diyebiliyorsan, o zaman nasıl bu kadar menfaat ve tek yönlü bakabiliyorsun çok saçma.
birinin maddi durumu kalıcı olmayabilir, karakterini de göstermeyebilir. Böyle çağırıyorsun geleceği, esas sınavın gün gelir güvendiğin ve parası var dediğin kişiden olur o zaman anlarsın bazı gerçekleri bir de bunu düşün
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal bende şaşırdım
hayattan ne istediğin ile nasıl biri olmak istediğin noktasında ortak bir detay bul.
Aşık olman şart değil ama orta seviyede bile olsa sevmen lazım.
Öteki türlü dokunmak istemezsin. O dokununca da kavga edersiniz ve adamın hakkına girersin. Kendin de zorlanırsın.
Sonuçta evlilik bu.. Arkadaslik gibi degil. Her gun ayni sofrayi, yatagi, salonu paylasacaksin.
Bi ara bende böyle düşünüyordum ufakta olsa zerre kadar da olsa ısınmam lazım çünkü diğer türlü bana dokunmasını istemiyorum bundan rahatsız olurum
Ama diğer türlü de yaşadığım hayal kırıklıklarindan dolayı kimseyede isinimamiyorum bende ne yapacağımı şaşırdım
Orta seviye sevebildigin maddi durumu iyi adam bulursan evlen bence. Aşk zaten gecici cogu iliskide. Ama evliligin sorumluluklarini unutma. Ben bu adamla sevisebilir miyim? Olasi bir maddi zorlukta terk etmeden durabilir miyim? Gibi sorulari kendine sor. Oteki turlu kul hakki zor. Orta seviye mutlu iliski buldugunda evlenmeni oneririm. Öteki turlude zinaya bulasma ihtimalin yukselir. Sonucta nefis tasiyoruz
Orta seviyede de kimseyi sevemiyorum 😔 erkekleri itici buluyorum
Eğer mantık evliliği yapacaksan o evliliğin gerekliliklerini sanki aşk evliliği yapmışcasına yerine getirmelisin. Sadakat, cinsellik, saygı, sevgi. Gözün başkasına kayacak ya da hayatı karşına zehir edeceksen yapma derim.
Normalde çok tutkulu biriyimdir bende bu yüzden korkuyordum ya gözüm başkasına kayarsa
Sakın yapma o zaman. Evlendiğine günah. Yazık yaa.
Yaralanmış bir kalp varken aceleyle alınan kararlar genelde daha büyük pişmanlıklar getiriyor. Duygusal olarak yıprandığın için mantık evliliği şu an bir sığınak gibi görünebilir ama sevgisiz bir evde o konfor bir süre sonra yük olmaya başlar.
Aşkı beklemek değil de önce kendi ruhunu iyileştirmek en doğrusu. Kalbini tamamen kapatmak yerine hem mantığına uyan hem de içini kıpır kıpır ettirecek o doğru kişiyi bekle derim ✨💖
Peki sen şu an sadece evlenmiş olmak için mi yoksa gerçekten o kişiyle bir ömür geçirebileceğine inandığın için mi bu seçeneği düşünüyorsun?
Anlamıyorsun yaşım geldi ve geçiyor bir an önce yuva kurmak istiyorum
Ayy öyle düşünme aşkom ya, aceleyle kurulan yuvalar sonradan çok can yakıyor. Kendi değerini unutma sakın 🥺✨
Cevap
5Cevap
Aşk gelmez ki boşuna bekleme gadası
Sırf parası için evlenmek içime sinmez. Aşk şart değil ama yanında huzur bulduğun biri olsun.
Saygı sevgi olursa aşk önemli olmaz geçimkar biri olursa falan olabilir
Aşk ile Sevgi aynı şey ben hiçbir şey hissetmediğim kişiden bahsediyorum yani sırf maddi durumu iyi diye evlensem olur mu
mantık yap aşk fakir olut
Mantık evliliği iyidir
Baskaisna aşık olma ihtimalin var
fızıksel guzellık evlılıgı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?