Sürekli konuştuğum saygısız biriyle devam etmek mi, ilişkiyi bitirip yalnız kalmak mı daha mantıklı?

Yalnız olduğum için sürekli onunla konuşuyorum ama anlaşamıyorum 3 ay önce çok istediği biri varmış, olmamış yok kimseye güvenemiyorum diyor 3 ay önce benimle de konuşuyordu zaten ben de dedim ki siz zaten hep öylesiniz kuzum konuşuyorsun konuşuyorsun sonra tüm kızları öyle ilan ediyorsun dedim tartıştım yine ve bana dedi ki senin işin böyle olmaz çok sinirlisin dedi seni güzelce sıkıştım böyle olmaz dedi bu lafından nefret ediyorum senin hayatın s*k a* olmuş başka bir şey bildiğin yok dedim böyle biri ile buluşsam kendime saygım olmaz değil mi?

Güncellemeler
13 gü
Engeledim bir erkek bir kıza böyle şey söylemesi kötü değil mi yoksa ben mi abartıyorum sizce?
Güncellemeler
13 gü
Canım çok sıkın kendime karşı saygımda yok artık böyle laflar söyleyen bir insanla konuşuyorum adam sürekli zaten beni sen beni seviyorsun ama diyordu kendi kendini poh pohlamak derdinde birde ne istediğini bilmiyor bana diyor ki belki buluşsak seni severim senin elinde diyor bana zoruma gidiyor
Sürekli konuştuğum saygısız biriyle devam etmek mi, ilişkiyi bitirip yalnız kalmak mı daha mantıklı?