Erkekler bir kızdan ayrılınca ne hisler yaşar? Ayrılır ayrılmaz neden sosyal medyada bir anda bir sürü kız takip eder?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler bir kızdan ayrılınca ne hisler yaşar? Ayrılır ayrılmaz neden sosyal medyada bir anda bir sürü kız takip eder?
Cinsiyetinden ziyade "sevgili olma", "sevme", "evlenme" amacina bakmak gerek. Çünkü bu ayrıldıktan sonra hayatına kaldığı yerden hiçbir şey yokmus gibi davranan sadece erkek değil kadında olabilir. Nitekim erkeklerde de içine kapanan soğuyan insan çok gördüm ya da tam tersi ayrıldıktan hemen sonra erkek arayışına giren kadında çok gördüm. Sevgili olma evlenme amacı daha çok fiziksel ihtiyaçları gidermekse duygusal bir bağ yoksa ortada zaten bir ilişki yoktur hiç etmen oluşturmaz hayatından çıkması. Ancak duygusal bağ varsa o kadar kolay olmaz kişiden kişiye değişse de bir miktar sure geçmeden yapamaz
Ayrılık sonrası erkek psikolojisi gerçekten tam bir bilmece gibi duruyor ama mantığı çok basit aslında 💆🏼♀️ Erkekler genelde ayrılık acısını ve içlerindeki o boşluk hissini bastırmak için kendilerini hemen dış dünyaya vururlar 💔
O an takip edilen kızlar tamamen ego tatmini ve unutma çabasıyla alakalı. Kendilerine hâlâ beğenildiklerini kanıtlamaya çalışıyorlar yani 💅
Peki senin eski sevgilin de şu an bu taktiği mi deniyor, yoksa sadece merak ettiğin için mi sordun aşkım? ✨💖
Cevap
2Cevap
Evet eder ilk başlarda bişey hissetmez 1,2 hafta sonra gelir acısı
ne hisseder erkekler ayrılıkta ve neden baskalarını hemen takip eder
evet seviyordu tabiki 4 yıllık bi ilişki ama yani baskalarını takip ettigini görünce insan soğuyor
onlara sonradan dank ediyor biz de o zaman unutmuş oluyoruz
kesinlikle böyle unuttuğum hiçbir eski sevgilim geri dönse bile ben dönemiyorum bitirmiş oluyorum kafamda bi süre sonra
Biri düşer diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?