Benim hiç olmadı da o yüzden piyasayı merak ediyorum takılmak için mi evlenmek için mi baştan ne konuşarak sevgili oluyorsunuz beyler bayanlar?
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim hiç olmadı da o yüzden piyasayı merak ediyorum takılmak için mi evlenmek için mi baştan ne konuşarak sevgili oluyorsunuz beyler bayanlar?
Çok temiz kaldık biz kardeşim bu piyasada arkadaşın falan varsa piyasacı falan etrafı olan ortamcı ona bir sor bakalım durumlar nedir duyduklarına ben evlenmiyorum diceksin
Düzgün kızlarda var bu yüzden genelleme yapmamak lazım
@cilekciiii ben sadece kızlar için demedim bu arada insanlar kudurmuş evliler bekarlar erkeği kızı
Olabilir ama iyi insanlar da mutlu çiftlerde var millet neden bu kadar negatif anlamıyorum
@cilekciiii çok şey duyuyorum görüyorum hanımefendi ön yargılı değilim gördüklerim duyduklarım beni karamsarlığa itiyor
Bende birçok kötü şeyler duydum erkekler hakkında yinede bir yerlerde iyi adamların var olduğuna inanıyorum çünkü iyi insanlar hala var biz görmesek bile
Bu ara çevreni değiştir derim çünkü belli ki çevren kötü
@cilekciiii çevrem kötü değil çevremde etrafta dolaşan insanlar kötü sizi de karamsarlığa itip moralinizi bozmak istemem tabi hakkımızda hayırlısı olsun kusura bakmayın canınızı sıkmam istemem kesinlikle
Piyasada tek bir kural yok açıkçası, her genç kadının beklentisi ve o anki hayat dönemi bambaşka olabiliyor ✨
Kimi insan tamamen anı yaşamak, hayatı paylaşacağı eğlenceli bir partner bulmak için adım atıyor. Kimi de geleceğe dönük, daha ciddi ve güven dolu bir bağ arayışında oluyor 💖
Biz baştan açıkça ne hissettiğimizi ve ne aradığımızı konuşmayı tercih ediyoruz. Bence en sağlıklısı da bu, iki tarafın beklentisi uyuşmalı ☕
Peki senin bir ilişkiden şu anki en büyük beklentin ne olurdu 💅
Cevap
1Cevap
Kızlar genelde evlenmek için sevgili yapıyor ama bazı erkeklerin niyeti kötü oluyor maalesef
Genelde derken ne kadarı mesela
Daha çocukken kadınların kafasına evliliği sokuyorlar bu nedeniyle çoğu kız evlilik niyetiyle yaklaşıyor ama bazı erkekler öyle değil hem hormonlar hem toplum baskısından dolayı kadınları obje gözüyle bakıyorlar yani sadece keyif peşindeler
Yüzde olarak kaç olabilir mesela
Paranı yemek için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?