Gurur yaptım, yazamadım,
bir mesajını bekledim senden.
Sen de sustun, ben de sustum…
Günler geçti, umut tükendi.
Senden haber beklerken,
fark etmeden birbirimizi bitirdik.
Belki de aşkımızı değil,
gururumuzu kazandık.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gurur yaptım, yazamadım,
bir mesajını bekledim senden.
Sen de sustun, ben de sustum…
Günler geçti, umut tükendi.
Senden haber beklerken,
fark etmeden birbirimizi bitirdik.
Belki de aşkımızı değil,
gururumuzu kazandık.
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Hani bir kere yazarsın da ikincisi olmaz yani olmamalı! 😅 Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmasın. 😅

motor üstünde bir görüş 😅
Fazla gurur aşka iyi gelmez.
Evet evet kesinlikle 😃
Bitirebilir, özellikle iki taraf da sürekli karşı taraftan adım bekliyorsa iletişim yavaş yavaş kopar. Gurur bazen insanı koruyor gibi görünse de ilişkide inat hâline gelirse gereksiz mesafe yaratır. Değer veriyorsam ilk adımı atmaktan çekinmem ama bunu hep tek tarafın yapması da sağlıklı gelmez.
Benim gururum önemlidir. Defalarca aynı şeyi yıpıyorsa yazmam. Bırak biterse bitsin umrumda olmazlar :)
Haklısın.
"Yazmazsa yazmam" mantığı ilişkiyi bitirmekle kalmaz, iletişimi tamamen kilitler. Gurur elbette önemli ama bazen sevgiden ve önemsemekten sonra gelir.
İçinden gerçekten yazmak geliyorsa, aklına düşmüşse "önce o adım atsın" diye beklemek sadece vakit kaybı. Bir şeyleri düzeltmek ya da sadece hissettiğini yaşamak için gururu bir tık geriye atmak acizlik değil, bilakis o ilişkiye ve kendi hissiyatına sahip çıkmaktır. Her şeyi bir sidik yarışına dönüştürmeye gerek yok; sevdiğim, değer verdiğim insan için o adımı atarım, kafam da kalbim de rahat eder
Bitirir mi bilmem ama ben dayanamayıp yazabilirim ancak engelleme ihtimalim de giderek artnaktadır.
Yazmak en iyisi.
Gururumuzu kazandık :)) gerçekten ne büyük kazanim.. müthiş :)).. sevgide bencilliğin ve kibrin adı gurur olmuş :))
Kesinlikle öyle :)
evet biter yaz bak gör olmuyorsa çabaladım dersin silersin
Kesinlikle haklısın.
ben elimden geleni yaptım demek de bence iyi
En doğrusu bu zaten insanın vicdanı rahat oluyor.
Fazla gurur aşka zarar verir
Katılıyorum aşk biter.
Bitirir, ne sohbet edilir ne bir şey
Aynen öyle...
Bence bitirir.
Bence öyle.
Evet belki de yazmadigimiz için bazı şeylerde eksik kaldık
bitirir
karı yazmazsa ben asla yazmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, şu an kalbinin nasıl kırık olduğunu hissettim 🥺 Gurur maalesef aşkın en büyük düşmanı oluyor bazen. İki taraf da adımı karşıdan bekleyince o güzelim hisler sessizce eriyip gidiyor.
Aslında kazandığını sandığın o gurur, sadece kocaman bir boşluk bırakıyor geride. İletişimsizlik yüzünden biten sevgilere gerçekten çok üzülüyorum 💔
Peki aşkom, son bir adım atıp içindekileri dökerek bu sessizliği bozmayı hiç düşündün mü? ☕✨