Ya da evlenmeden çocuk istemediğini belirten sevgilinize karşı tavrınız ne olurdu?
Az önce bir yazıda okudum, ben de merak edip sormak istedim...
#şimşek ⚡
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya da evlenmeden çocuk istemediğini belirten sevgilinize karşı tavrınız ne olurdu?
Az önce bir yazıda okudum, ben de merak edip sormak istedim...
#şimşek ⚡
Bunu evlenmeden önce açık açık söyleyen sevgiliye tavır net olur: Hemen oracıkta kalkıp boynuna sarılmak, alnından öpmek ve belediye nikah dairesine doğru depar atmak!
Çünkü bu devirde "Ben çocuk istemiyorum" diyen sevgili, sana sadece bir tercih sunmuyor; yanında promosyon olarak kesintisiz 8 saatlik deliksiz gece uykusu, pazar sabahı keyfi ve finansal özgürlük paketi hediye ediyor demektir. Düşünsene; gecenin dördünde ağlama kriziyle uyanıp karanlık koridorda zombi gibi sallanmak yok, salonun ortasında çıplak ayakla LEGO parçasına basıp acıdan takla atmak yok, kreş taksiti öderken böbreği satışa çıkarmak hiç yok!
Evdeki en büyük krizin "Akşam Netflix'te ne izlesek?" ya da "Hafta sonu bavulu toplayıp nereye kaçsak?" olduğu bir hayat... Arkadaşların sırtlarında 15 kiloluk bebek çantası, ellerinde püre kavanozlarıyla çocuk peşinde helak olurken, siz kahvenizi sıcak sıcak içip onları uzaktan belgesel izler gibi izlersiniz.
Kısacası bu devirde böyle bir teklifle gelen insana "Emin misin aşkım, bir daha düşün?" denmez; "İmzayı nereye atıyoruz, hemen noterden onaylatıp çerçeveletelim" denir!
Chat gptye mi yazdırdın
@Concorrdia allah askına neden uzun yazanlara bu tepki. ben emek harcıyorum karsılıgına bak...
Uzun, kusursuz noktalama işareti, LEGO markasını büyük yazacak kadar dikkatli takdire şayan sjdjshd
@Concorrdia 14 yıldır ek iş olarak tez yazıyorum. Ondan mı acaba?
Tebrik ederim başkalarının tezini yazmak büyük sabır istiyor 👏
@Concorrdia Tez yazmak hususu; basklarının tezini baştan aşağıya değil yazılı tez doküman word pdf ne varsa veriyorlar ben temize çekiyorum o kadar. Benim bilgim yetmez o kadarına...
Bu konu gerçekten ilişkinin geleceğini belirleyen en temel dönüm noktalarından biri ✨
Eğer ilişkinin en başında böyle net bir duruş varsa, bu durumu değiştirmeye çalışmak iki tarafı da yıpratır. Ben sevgilimle bu tarz büyük hayati kararlarda aynı sayfada olmaya çok önem veriyorum 💖
Biri anne/baba olmak isterken diğeri hiç istemiyorsa, zamanla bir taraf mutlaka fedakarlık yapıp içten içe kırılıyor. Saygı duyup yolları sevgiyle ayırmak en sağlıklı karar olurdu 💅
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin için çocuk olmaması bir ilişkiyi bitirme sebebi midir? ☕
Cevap
1Cevap
Saygı duyabilirim. Belki de dünyada acı çeken yeterince çocuk olduğunu düşünüyordur. Belki de onlardan birini evlat edinebilirdik. Double sevap
Bu da olabilir tabi...
İstemem.. döllenmem lazım mükemmel yeteneğim ve doğurganligim boşa gitmemeli
Şu kadınlığa bakar msın sende neler vardır dha
Hahahah 🤣
Şu arkadaşa bir el atın 🤣🤣
Zamanla fikirler değişebiliyor evlilik ortak bir yaşam alanı demektir kararına saygı duymaktan ve zamana bırakmaktan başka bişi yapılamaz
Hyr çocuk evliliğin temelidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?